2. Hastalıkta ve Sağlıkta Dermatoloji Kongresi
  
  Nevşehir / Kapadokya
  17-20.HAZİRAN,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Nevşehir / Kapadokya
TARİH   17-20.HAZİRAN.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -SBÜ Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi
-Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisi Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Ramada by Wyndham Cappadocia Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Bros Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   hastaliktavesagliktadermatoloji.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Bildiğiniz gibi, 1. Hastalıkta ve Sağlıkta Dermatoloji Kongresi’ni 2020 Haziran’ında yüz yüze olarak Kapadokya’da planlamıştık. Fakat tüm dünyayı etkileyen pandemi nedeniyle bu kongremizi, ilk ulusal ‘online’ dermatoloji kongresi olarak Eylül ayında yapmak zorunda kaldık. Bu nedenle kapanış konuşmasında da söylediğim gibi, Kapadokya’ya olan borcumuz nedeniyle, 2.HSDK’ni yeniden Kapadokya’da yapmaya karar verdik. Dolayısıyla sizleri 17-20 Haziran 2021 tarihleri arasında Kapadokya’ya bekliyoruz. Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisi Derneği ile birlikte gerçekleştireceğimiz ‘2. Hastalıkta ve Sağlıkta Dermatoloji Kongresi’ nin düzenleme kurulu yine çok değerli bilim insanlarından oluşacaktır.

Her daim yenilikçi bir soluk olarak planladığımız kongremizin bilimsel ve sosyal programını yapılandırırken yine siz değerli meslektaşlarımızın, asistanından en kıdemli öğretim üyesine kadar, fikirleri ve önerileri en büyük ilham kaynağımız olacaktır. Daha önceki gibi ilmek ilmek örmeye başladığımız kongremizin bilimsel ve sosyal programına atacağınız her farklı ilmek, kongremize sizlerin de renklerini katacaktır.

Bu kongremizde de yine sizlerle birlikte yeni sunum şekilleriyle farklı sunumlar gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konudaki önerilerinizi iletişim epostamıza gönderebilirsiniz.

Ayrıca ‘ilginç ve istekli sunumlar oturumu’ nu bu kongremizde de planladık. Bu oturumda 1.HSDK’nde olduğu gibi, dermatoloji ile ilişkili ilginç bir sunumu olduğunu söyleyen meslektaşlarımızın, bize gönderecekleri sunumları arasından seçilecek sunumlara yer verilecektir.

Planladığımız tartışmalı-çekişmeli oturumlar da, kongremize ayrı bir heyecan katarken, kozmetik uygulamalarla ilgili kurslar ve sunumlar ise bu konudaki pratik bilgi açıklarını kapatmak için bir vesile olacaktır.

Bugüne kadar yapılmış değerli kongrelerin yüksek bilimsel düzeyine yine farklı yollardan ulaşmak en büyük dileğimizdir. Sosyal etkinliklerle keyifli hale getirilecek kongremizin katılımınızla var olacağının bilincinde olarak, sizleri hak ettiğiniz şekilde ağırlamak için çok çalışıyoruz.

17-20 Haziran 2021 tarihleri arasında Kapadokya’ya bekleniyorsunuz.

Siz yoksanız yine bir eksiğiz…

Saygı ve sevgilerimizle…

Prof.Dr. Bilal Doğan
Kongre Eş Başkanı

Prof.Dr. Server Serdaroğlu
Kongre Eş Başkanı

Geri