ICOESS 2021 5. Uluslararası Avrasya Sosyal Bilimler Kongresi
  5th International Congress of Eurasian Social Sciences
  Muğla / Bodrum / ONLINE
  21-24.MAYIS,2021
     
KATEGORİ  
Sosyal Bilimler
YER   Muğla / Bodrum / ONLINE
TARİH   21-24.MAYIS.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
ETKİNLİK MERKEZİ   La Blanche Island Bodrum Otel / ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.icoess.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Çok Kıymetli Bilim İnsanları,

21-24 Mayıs 2021 tarihlerinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ev sahipliğinde Bodrum/MUĞLA’da düzenlenecek olan 5th International Congress of Eurasian Social Sciences (5. Uluslararası Avrasya Sosyal Bilimler Kongresi)’a www.icoess.com sizleri davet etmekten mutluluk duyarız.

İçinde bulunduğumuz süreçte dünyada ve özellikle coğrafyamızda yaşanan olaylar sosyal bilimlerin önemini daha da kıymetli kılmaktadır. Bu bağlamda, başta Türkiye’deki bilim insanları olmak üzere coğrafya havzamızdaki ülkelerden de akademisyen ve araştırmacıların katılımı ile nitelikli çalışmaların paylaşılacağı ve interdisipliner aktivitelerin gerçekleşeceği bir ortamda sizleri değerli çalışmalarınızla ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Kongremizde sözlü bildiri ve poster sunumlarının yanında gelecek nesillerimizi daha nitelikli ve bilinçli hale getirmek için emek veren kıymetli öğretmenlerimizin “eğitimde iyi örnekler” sunumlarına da yer verilecektir. Ayrıca çeşitli paneller ve konferanslar düzenlenecektir.

International Congress Of Eurasian Social Sciences (ICOESS) kabul edilen bildiri özetleri bildiri özet kitapçığında/web sayfasında yayınlanacaktır. Tam metinler hakem incelemelerinden sonra elektronik/basılı kitap olarak yayınlanacaktır. Kongreye katılanlara katılım belgesi verilecektir.

Sosyal bilimlerin her alanından değerli bilim insanları ile 4 gün boyunca güzel kazanımlar elde etmek dileğiyle…

Düzenleme Kurulu

Geri