2. Gastroenteroloji Günleri
  
  ONLINE
  27-28.ŞUBAT,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   27-28.ŞUBAT.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Gazi Üniversitesi İç Hastalıkları Gastroentoroloji Bölümü

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   FTS Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.gastrogunleri2021.org/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Bilimsel gelişim ve değişimin hızla yol aldığı günümüzde biz Gastroenteroloji Uzmanlarının en önemli ilgi alanlarından olan IBH'da 3'ü bir arada (Cerahi, Gastroenteroloj, Romatoloji)'de gelişmeler de hızla devam etmektedir. Bizler de her gün kendimizi bu alanlardaki yeni gelişmelere adapte etmeye ve bilgilerimizi güncel tutmaya özen göstermekteyiz.

Amacımız bu üç alandaki yeni gelişmeleri ve güncel bilgileri paylaşmak ve üzerinde tartışarak yeni bilgilerle bilgi birikimimizi geliştirmeyi sağlamaktır.

Gastroenterolojinin yeni konularının yanı sıra temel konularını da tartışacak (IBH'da 3’ü bir arada) Cerahi, Gastroenteroloj, Romatoloji arasındaki güncel gelişmeleri sizlerle paylaşma olanağı bulacağız. Gastrointestinal sistem hastalıklarının endoskopik uygulamalarının mikrobiyotaya etkisi ve yeni gelişmeleri değerlendirmek ve inflamatuvar bağırsak hastalıklarına pozitif etkilerini değerlendirme imkanı sağlayacağız.

Gazi Üniversitesi İç Hastalıkları Gastroentoroloji Bölümü, dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmeleri ve pratik uygulama tekniklerini 27-28 Şubat 2021 tarihlerinde arasında Online olarak sizlerle paylaşmaktan onur duyar. Gastroentoroloji Günlerinde sizi de aramızda görmek temennisi ile saygılarımızı sunarız.



Kongre Düzenleme Kurulu

Geri