ICAR 2020 4. Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi
 
  4th International Congress of Academic Research
  ONLINE
  7-9.ARALIK,2020
     
KATEGORİ  
Multidisipliner
YER   ONLINE
TARİH   7-9.ARALIK.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ  
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.icarcongress.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Bilim İnsanları;

2018 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışındaki akademisyenlerin destekleri ve farklı üniversitelerin ev sahipliğinde yapılan Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi 'nin, dördüncüsünü 07-08-09 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. 4. Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi (ICAR); Sosyal Bilimler, Fen ve Mühendislik Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Güzel Sanatlar, Eğitim Bilimleri, Spor Bilimleri, Mimarlık ve Tasarım bilimlerini içeren, geniş bir alanda Türkiye ve Dünyadan bilim insanlarını bir araya getirmeyi hedeflemekte ve özgün nitelikte yeni çalışmaları ele alarak, bilimin gelişimine katkı sunmayı amaçlamaktadır.

Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi (ICAR) ile alanında uzman araştırmacılardan ve akademisyenlerden oluşan danışma kurulu rehberliğinde, uluslararası düzeyde düzenlenecek bilimsel etkinlikle Türkiye’nin akademik çalışmalar platformuna katkı sağlanması hedeflenmektedir. Ülkemizde Covid-19 salgınının devam etmesi durumunda sunumlar video kayıt yöntemi ile yapılacaktır.
ICAR Kongresi, yeni yayınlanan teşvik kriterleri hariç, diğer akademik yükselmeler ve DOÇENTLİK kriterleri ve tüm prosedürlerini sağlamaktadır. Sempozyum sunum dili Türkçe ve İngilizcedir. Kongrede sunulacak olan tüm özet ve tam metin bildiriler intihal programından taranarak hakem sürecine alınacaktır. Hakem sürecinden geçmek kaydıyla elektronik ortamda ISBN numarasıyla e-kitap olarak yayımlanacaktır.

Çok değerli çalışmalarınızla 4. Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresine katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Geri