29. Kalite Kongresi
  
  ONLINE
  17-18.KASIM,2020
     
KATEGORİ  
Kalite
YER   ONLINE
TARİH   17-18.KASIM.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Kalite Derneği (KalDer)
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.kalitekongresi.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Bu yıl sanki bir Amerikan filminin içerisinde geçiyor hayatımız…

Başroldeki süper kahramanın bizleri gelip kurtarmasını bekliyor gibiyiz. Felaketler sıraya girmiş birinin repliği bitmeden diğeri sökün ediyor. Bildiğimiz, güvendiğimiz, sağlamdır dediğimiz tüm kavramlar küçülüyor gözümüzde, çaresiz kalıyor… Üzerine “medeniyetin” inşa edildiği ekonomik sistemler sallanıyor, çarpıklıklar artıyor, düzenler değişiyor.

Hem kişisel hem de kurumsal anlamda uzun bir bekleme döneminin içerisinden bakıyoruz geleceğe. “Stand by” günlük rutinimizi oluşturuyor. Kongremizde bundan tam 4 yıl önce “Yeni Normal, tam 8 yıl önce de “paradigma değişmeden dünya değişmez” demiştik. Bugün etken halimizden edilgen bir hale ışınlandık ve dünya bize de hiç danışmadan kendi paradigmalarını kendi değiştiriyor. Bize de sadece izlemek kalıyor…

Gerçekten öyle mi?

Ülkemiz var olduğundan bu yana menziline ince bir ip üzerinde yürüyen bir cambaz gibi yol alarak bugünlere geldi. Tökezledi, duraksadı, kararsızlıklar yaşadı, cesaretlendi, ilerledi; durması zaten mümkün değildi. Yaşadığımız zorlu zamanlar üzerinde olduğumuz ipi belki salladı ama biz de krizi atlatmanın çoktan erbabı olmuştuk. Yani durursak düşeceğimizi bizden daha iyi bilecek bir toplum az bulunur.

Dünya’nın, karanlıktan şafağın aydınlığına tekrar döneceği tek gerçek…

Aydınlık tekrar yüzünü gösterene kadar uyanacağımız yeni günde küresel olarak hangi fırsatların ortaya çıkacağını bilmeli ve hazırlanmalıyız. Değişen paradigmaların dayattığı yeni şartlar normalimiz oldu bile. Bu normalde jeo-ekonomik avantajlarımızın hepsini kullanıp iyileştirmeye açık alanlarımızı hızla gözden geçirmeliyiz.

17-18 Kasım 2020 tarihlerinde 29. defa gerçekleştireceğimiz Kalite Kongresi’nde gündelik sorunlarından sıyrılarak doğmakta olan yeni fırsatları sizlerle birlikte tartışacak ve öğreneceğiz. KalDer olarak bizler de yeni normale uyum sağlayarak kongremizi dijital platformda gerçekleştireceğiz.


Görüşmek, buluşmak dileğiyle

Geri