19. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi
  
  ONLINE
  29.EKİM-1.KASIM,2020
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   29.EKİM-1.KASIM.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   https://ulusalaile.tahud.org.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
"Korona günlerinde Aile Hekimi olmak"

Değerli Meslektaşlarımız,

2020 yılı çoğumuz için hatırlamayı istemediğimiz bir yıl olarak hafızalarımızda yer edinecektir. Covid-19 pandemisi nedeniyle tüm meslektaşlarımız hem ağır mesleki yükler altına girdiler, hem de psikososyal bazı sıkıntılar ve kısıtlamalarla karşı karşıya kaldılar.

Büyük toplantı ve etkinliklerin yapılamadığı, birbirimizle hasretle kucaklaşıp özlem gideremediğimiz bu dönemde dahi, bilimsel etkinliklerimizin sürmesi oldukça önemli. Bu nedenle 1993 yılından beri ara vermeden süren, Türkiye’nin tek “Ulusal Aile Hekimliği Kongresini”, bu sene çevrim içi olarak hazırlıyoruz.

Kongre kalite ve standartlarımızdan ödün vermeden, yine doyurucu bir bilimsel içerik ve dijital ortamların bize yarattığı imkanlar ile 19. Ulusal Kongremizi de 29 Ekim-1 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz.

TAHUD’un 30. yılını kutladığımız 2020 yılında düzenleyeceğimiz ilk dijital kongremiz, bizim köşe taşlarımızdan biri olarak tarihte yerini alacaktır. Hepinizi bu ilk (ve umarım son) dijital kongreye katılmaya davet ediyorum.

Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş gününü hep birlikte coşkuyla kutlamak ve verimli bir kongre geçirmek dileğiyle, 29 Ekim 2020 günü buluşmak üzere…

Kongre Düzenleme Kurulu adına

Prof. Dr. Serdar Öztora
Kongre Başkanı

Geri