TRD 2020 Ulusal Romatoloji Buluşması
  
  ONLINE
  12-17.EKİM,2020
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   12-17.EKİM.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Romatoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   D Event Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.romatoloji2020.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarımız,

İçinde bulunduğumuz pandemi süreci günlük yaşamımızı bir çok açıdan etkilediği gibi bilimsel etkinliklerimizin gerçekleşmesini de zora sokmuştur. Bunun bir sonucu olarak bilimsel kongre ve toplantılarımız ya ertelenmiş ya da iletişim teknolojisinin sağladığı olanak sayesinde sanal ortamda gerçekleştirilmeye başlanmıştır. Bu olağan dışı sürecin ne kadar daha devam edeceği ve bizlerin yeni normalden eski normale ne zaman döneceğimizi öngörmek henüz olası gözükmemektedir.

Bu nedenle TRD Yönetim Kurulu 14 - 18 Ekim 2020 tarihlerinde Antalya’da yapılacak 21. Ulusal Romatoloji Kongresi’ni kongre düzenleme komitesinin de görüşünü alarak önümüzdeki yıla ertelemeyi kararlaştırmıştır.

Ertelenen kongre yerine 12-17 Ekim 2020 tarihlerinde ve tamamen dijital ortamda TRD 2020 Ulusal Romatoloji Buluşması online kongre olarak düzenlenecektir.

Bu buluşmamızda da her zaman olduğu gibi alanımızdaki son gelişmeler konusunda uzman meslektaşlarımız tarafından bizlere aktarılacak, sözel ve poster sunumları olacaktır. Kongre oturumlarımız daha sonra da TRD Dijital platformunun şifreli kısmı üzerinden izlenebilecektir.

TRD 2020 Ulusal Romatoloji Buluşması’nda tüm meslektaşlarımız ve paydaşlarımızla sanal ortamda birlikte olmayı bekler, hepimiz için sağlıklı günler dilerim.

Saygılarımla,

TRD Yönetim Kurulu ve 2020 Ulusal Buluşma Düzenleme Kurulu adına
Prof. Vedat Hamuryudan

Geri