5. Ulusal Çocuk Romatoloji Kongresi
  
  ONLINE
  12-13.ARALIK,2020
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   12-13.ARALIK.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çocuk Romatoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://cocukromatolojikongresi.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız ve Sevgili Çocuk Romatoloji Dostları,


Ülkemizde yaşanan olumsuz sağlık koşulları sebebiyle Çocuk Romatoloji Derneği olarak düzenlediğimiz 5. Ulusal Çocuk Romatoloji Kongresi, 12-13 Aralık 2020 tarihlerinde online kongre olarak yapılacaktır.

Çocuk Romatoloji Derneği olarak yıl boyunca yaptığımız eğitim faaliyetlerinin yanı sıra, düzenlediğimiz bilimsel kongrelerle de çocuk romatolojisi alanındaki dünyadaki son gelişmeleri yakından takip etmek ve ülkemizde çocuk romatologlarının ortak bir dil konuşmasına hizmet etmek amacı ile bir araya gelmekteyiz.

Kongremizde çocuk romatolojisinin temel ve güncel konuları tartışılacaktır. Ayrıca ülkemizde yürütülen çocuk romatolojisi ile ilgili bilimsel çalışmaların kongre içinde sunulması ve tartışılması planlanmaktadır. Çocuk romatolojisinde hastalık yönetimi, yeni ilaçlar, komorbidite ve egzersizin vazgeçilemez yararının tartışılacağı içerik açısından zengin bilimsel şölenimize Çocuk Romatoloji Derneği ve kongre düzenleme kurulu adına sizlerin online kongremize katılımınızdan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim.


Sevgi ve saygılarımla
Dr. Betül Sözeri

Geri