7. Uluslararası Acil Tıp ve İç Hastalıkları Kongresi
  
  Girne / K.K.T.C.
  25-28.KASIM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Girne / K.K.T.C.
TARİH   25-28.KASIM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Acil Tıp Uzmanları Derneği
-Trabzon Aile Hekimleri Derneği
-Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu
-Sağlık Bilimleri Üniversitesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Merit Crystal Cove Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Ethicon Event
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.aciltipkibris.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM


Davet
Değerli Meslektaşlarımız,

Acil tıp uzmanlarının ve dahiliye hekimlerinin ortaklaşa düzenlediği “7.Uluslararası Acil Tıp ve İç Hastalıkları Kongresi“ ile karşınızdayız. İlkini Gürcistan'ın Batum kentinde, ikincisini ise Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, üçüncüsünü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde, dördüncüsünü Macaristan'ın başkenti Budapeşte' de altıncısını Sırbistan’ın başkenti olan Belgrad’da düzenlediğimiz kongrenin yedincisini, Acil Tıp ve İç Hastalıkları alanındaki yenilikleri paylaşacağımız 7.Uluslararası Acil Tıp ve İç Hastalıkları Kongresi'ni 25 - 28 Kasım 2021 tarihleri arasında yine Kıbrıs’ta düzenleyeceğiz.

Kongreye Türkiye'den Acil Tıp Uzmanları Derneği, Trabzon Aile Hekimleri Derneği, yurtdışından ise Sırbistan Acil Tıp Derneği, Ukrayna Aile Hekimliği Derneği ve Ukrayna Dahiliye Derneği destek vermektedir. Kongreye Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Ukrayna, Gürcistan, Macaristan, İspanya, Belgrad ve Azerbaycan’dan hekimlerin katılmasını bekliyoruz

Bu sene yedincisini düzenleyeceğimiz Uluslararası Acil Tıp ve İç Hastalıkları Kongresi ile acil tıp alanındaki yenilikleri ve tecrübelerimizi, dahiliye alanındaki gelişmeleri hekimlerle paylaşacağız ve onların da bizlerle paylaşmasına olanak sağlayacağız. Kongre programında ülkeler arasındaki dahiliye uygulaması ile acil tıp uygulamalarının tartışılacağı bir kongre, Türkiye-Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dahili sağlık hizmetleri ve acil sağlık hizmetleri çalıştayı, acil tıp ve dahiliye alanında kurslar ve konular yer alacaktır.

Hepinizi, acil tıp hekimlerinin ve dahiliye hekimlerinin yedinci buluşması olan, 25 – 28 Kasım 2021 tarihleri arasında Kıbrıs’ta düzenlenecek olan 7.Uluslararası Acil Tıp ve İç Hastalıkları Kongresi’ne davet ediyoruz.


Saygılarımızla

Kongre Başkanları

Prof. Dr. Başar CANDER
Kongre Başkanı

Doç. Dr. Şahin ÇOLAK
Kongre Başkanı


Geri