37. Ulusal Gastroenteroloji Haftası & 8. Gastroenteroloji Cerrahisi Kongresi
  
  ONLINE
  25-29.KASIM,2020
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   25-29.KASIM.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Gastroenteroloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   DMR Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ugh2020.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Türk Gastroenteroloji Ailesi’nin Değerli Üyeleri,

Bu yıl Türk Gastroenteroloji Derneği tarafından organize edilen Ulusal Gastroenteroloji Kongremizi 37. kez düzenliyoruz. Covid-19 pandemisi nedeniyle kongremizin hazırlık sürecinde sık sık program değişikliklerine gittik. Sonuçta bu yılki kongremizi online olarak düzenleme kararı aldık. En kısa sürede gerçek kongrelerimize dönmeyi diliyoruz. Sıkıntılı koşullara rağmen verimli geçeceğine inandığımız, bilimsel yönden zengin, kaliteli ve güncel bir organizasyonu Gastroenterologlar, Gastroenteroloji Cerrahları, Genel Cerrahlar, İç Hastalıkları uzmanları ve Aile hekimlerinin katılımları ile geniş bir yelpazede gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Gelişimi ve etkisi büyük bir hızla ile artan Gastroenteroloji alanındaki yenilikleri, güncel gelişmeleri, bilimsel platformlarda paylaşmayı ve tartışmayı amaçlıyoruz.

Kongre bilimsel programında, bilimsel araştırmaların yer aldığı sözlü ve poster sunumları, kurslar, konferans ve bilimsel oturumlar yer alacaktır. Gastroenterolojinin spesifik alanlarında aktivite gösteren dernek ve çalışma gruplarının da katılımları bize ayrıca güç verecektir.

Kongremizin gastroenteroloji ailesi için keyifli, yararlı ve başarılı geçebilmesi için en önemli unsurun “sizlerin katılımı” olduğu bilinci ile hepinizi 37. Ulusal Gastroenteroloji Kongresine bekliyoruz. Saygılarımızla,

Prof. Dr. Macit Gülten
Kongre Düzenleme Kurulu Adına

Geri