ASYU 2020 Akıllı Sistemlerde Yenilikler ve Uygulamaları Konferansı
  Innovations in Intelligent Systems and Applications Conference
  ONLINE
  15-17.EKİM,2020
     
KATEGORİ  
Teknoloji
YER   ONLINE
TARİH   15-17.EKİM.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Marmara Üniversitesi
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://asyu.inista.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Yıldız Teknik Üniversitesi ve IEEE Türkiye desteği ile Marmara Üniversitesi tarafından 15-17 Ekim 2020 tarihlerinde İstanbul’da Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsünde düzenlenmesi planlanan ASYU2020 konferansının ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen COVID-19 Pandemisi verilerinin son günlerde yeniden artarak devam etmesi sebebi ile Online Konferans formatında düzenlenmesine karar verilmiştir. Tüm bildiriler Marmara Üniversitesinin hali hazırda kullanmakta olduğu Uzaktan Eğitim Sistemi_UES üzerinden canlı olarak sunulabilecektir. Konferansın yüz yüze oturumlar şeklinde düzenlenmesini çok arzu etmemize rağmen, tüm katılımcıların sağlığı ve emniyeti açısından bu bir zorunluluk haline gelmiştir. Online ortamda da olsa bildirilerin sunulması konferansın sürekliliği açısından çok önemlidir.

Konferans bitiminde, katılımcılara konferans katılım belgeleri e-posta aracılığı ile pdf formatında gönderilecektir.

Diğer taraftan konferans kayıt ücretlerinde de güncelleme yapılmıştır. Daha önce de belirtildiği gibi bir kayıt ücreti ile 2 bildiri sunulabilecektir.

Konferansın ilgi alanları, Yapay Zeka, Derin Öğrenme, Makine Öğrenmesi, Örüntü Tanıma, Veri Madenciliği, Karma Akıllı Sistemler, Bilgi Tabanlı Sistemler, Evrimsel Hesaplama, Uzman Sistemler, Akıllı Yaşam , Biyoinformatik, Doğal Dil İşleme, Konuşma Tanıma, Biyometrik Sistemler, İnsan-Bilgisayar Etkileşimi, Video/Görüntü İşleme, Akıllı Optimizasyon Algoritmaları, Bulanık Mantık, Yapay Sinir Ağları, Parçacık Sürüleri, Genetik Algoritma, Memetik Hesaplama, Sinirbilim, Çevre Zekası, Teknoloji ve Hukuk, Biyomedikal Mühendisliği, Tıbbilişim, Donanım Gerçeklemeleri, Akıllı Elektronik Sistemler, Robotik ve Otomasyon, Arttırılmış/Sanal Gerçeklik, Sorgu Öneri Sistemleri, Karar Destek Sistemleri gibi konu başlıklarını içermektedir. Ancak konu başlıkları bunlarla sınırlı değildir. Diğer taraftan Sağlık, Enerji, Taşıma/Ulaştırma, Mühendislik Eğitimi, Savunma Sanayii ve Finans ve İşletme alanlarında Akıllı Uygulamalar vb başlıklarda özel oturumlar düzenlenebilecek veya bu konuda bildiriler kabul edilecektir.

Geri