INCES 2020 Uluslararası Bilim Kültür, Sağlık ve Spor Kongresi
  International Congress of Science, Culture, Health and Sports
  Antalya / Alanya / ONLINE
  29.EKİM-1.KASIM,2020
     
KATEGORİ  
Multidisipliner
YER   Antalya / Alanya / ONLINE
TARİH   29.EKİM-1.KASIM.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Selçuk Üniversitesi
-Akdeniz Üniversitesi
-Alanya Belediyesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Haydarpasha Palace Otel / ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   İncimiz Organizasyon
ETKİNLİK WEB SAYFASI   bkss2020.incescongress.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Saygıdeğer Bilim İnsanları

29 Ekim-01 Kasım 2020 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Bilim Kültür, sağlık ve Spor (INCES - 2020) kongremizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız. Kongremiz Selçuk Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, ve Alanya Belediyesi işbirliği ile Alanya'da gerçekleştirilecektir.

Kongremizin amacı, bilimsel çalışma, uygulama ve deneyimleri paylaşmak, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Sağlık Bilimleri, Spor Bilimleri ve Güzel Sanatlar, Fen bilimleri ve Matematik Tarım, Doğa Bilimleri ve Mühendislik alanlarında çalışan bilim insanlarını bir araya getirerek, bilimsel ve sosyal etkileşimi sağlamak, bilim insanları arasında işbirliğini geliştirmek, yeni bakış açıları ve çalışma alanlarının oluşmasına katkı sağlamaktır.

Kongrede sunulan bildirilerin özetleri, e-kitap olarak kongrede sunulan bildirilerin tam metinleri ise isteğe bağlı olarak tam metinlerin basıldığı konge bildiri kitabında ya da editörlü e-kitap bölümü olarak yayınlanacaktır.

Siz değerli bilim insanlarını 29 Ekim-01 Kasım 2020 tarihleri arasında Bilim Kültür, sağlık ve Spor (INCES 2020) kongresinde görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir, çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Geri