16. Hipofiz Sempozyumu
  
  Ankara
  5-6.KASIM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara
TARİH   5-6.KASIM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
-Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   The Ankara Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Motto Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.hipofiz2021.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarımız,

Tüm dünyada COVID-19 pandemisinin neden olduğu ölümler ve sağlık üzerindeki olumsuz etkileri 2021 yılında da devam etmektedir. Bu zorlu günlerden geçerken, 6-7 Kasım 2020 tarihinde yapılması gereken 16. Hipofiz Sempozyumu, COVID-19 pandemisinin öngörülemez seyri nedeni ile daha sağlıklı koşullar altında gerçekleşmesi için 5-6 Kasım 2021 tarihine ertelenmişti.

Üst düzey bir bilimsel toplantı için sempozyumun odak noktası, hipofiz hastalıklarının patogenez, tanı ve tedavisindeki kavram ve seçeneklerin, en son bilgiler ışığında derinlemesine incelenmesi olarak planlanmıştır. 16. Hipofiz Sempozyumunda hipofiz ve nöroendokrinolojiye ilgi duyan farklı bilim dallarında uzmanlaşmış bilim insanları olgu sunumları, paneller ve konferanslar eşliğinde bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacaklardır.

Hacettepe Tıp Fakültesi ile Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği birlikteliğiyle düzenlenecek olan 16. Hipofiz Sempozyumunun sizlerin değerli katılımı ile bilimsel yönden daha güçlü olacağına inanıyoruz.

Saygı ve sevgilerimizle...

Düzenleme kurulu adına

Prof. Dr. Tomris Erbaş

Geri