İZÜ Fen ve Mühendislik Bilimleri Lisansüstü Öğrenci Kongresi
  
  ONLINE
  13-14.HAZİRAN,2020
     
KATEGORİ  
Öğrenci Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   13-14.HAZİRAN.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.izu.edu.tr/fenkong
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 13-14 Haziran 2020 tarihlerinde, online olarak gerçekleştirilecek Fen ve Mühendislik Bilimleri Lisansüstü Öğrenci Kongresi düzenlemektedir. Kongrede Fen ve Mühendislik alanlarında hazırlanan yüksek lisans ve doktora tezlerinden sunuşlara imkan sağlanacaktır. Kongreye yüksek lisans veya doktora aşamasındaki tüm üniversitelerden öğrenciler her tür çalışmalarıyla (bitirme projesi, yüksek lisans tezi, doktora tezi, bilimsel araştırma vs) katılabilecektir.

Kongreye katılmak isteyen katılımcıların, belirlenen tarihe kadar 200-300 sözcükten oluşan özetlerini, kabul almaları durumunda da tebliğlerinin tam metinlerini sunmaları gerekiyor. Kongre, fen ve mühendislik bilimlerinin tüm alanlarına açık olup, gönderilen özetler hakemlik sürecinden geçtikten sonra kararlaştırılacaktır.

Kongre, Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere üç dilde gerçekleştirilecektir. Katılımcılar hangi dilde sunuş yapacaklarsa özetlerinin ve tebliğlerinin tam metnini o dilde gönderebilirler.

Kongreye sunulan özetler, ISBN numarası alınmış kitapçık olarak PDF formatında elektronik olarak yayımlanacaktır. Tam metinler ise soft copy olarak kongre web sayfasından yayınlanacaktır.

Katılımcılar ayrıca çalışmalarını İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi kongre özel sayısında yayımlanmak üzere gönderebilecektir.

Sunumlar, 15-20 dakikalık süre içinde online olarak yapacaklardır.

Kongreye katılım için herhangi bir ücret alınmayacaktır.

Geri