TSRM 2021 9. Üreme Sağlığı ve İnfertilite Kongresi
  
  Antalya / Belek
  10-14.KASIM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   10-14.KASIM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Üreme Sağlığı ve İnfertilite Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Titanic Deluxe Belek Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://tsrm2020.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Çok değerli TSRM üyeleri, üreme alanında birçok farklı konumda hizmet veren bilim insanları, doktorlar, biyologlar, hemşireler ve endüstrinin kıymetli temsilcileri,

Bu yıl içinde bulunduğumuz COVID-19 pandemisi nedeni ile 4-8 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirmeyi planladığımız 9. Üreme Sağlığı ve İnfertilite Kongresi’ni, hepimizin daha sağlıklı günlerde buluşmasını umud ederek 10-14 Kasım 2021 tarihinde Titanic Kongre Merkezi, Belek’te gerçekleştirmek üzere erteliyoruz.

Derneğimizin 18. yılında gerçekleşecek olan 9. kongremizi herzamanki bilimsel zenginlikte sizlere sunacağız.

Bu kongremizde de çok sevilen, üst düzey kurslar, paneller, eğitim modülleri, pros cons oturumları olacağı gibi uluslararası derneklerin ve dünyanın dört bir tarafından gelecek çok üst düzey bir akademik grubun sunumlarını da bir arada görme şansına erişeceğiz. Bize daima en üst düzeyde destek olan endüstrinin de uydu sempozyumları, ürün sunumları ile kongremizi zenginleştirecekleri de kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımızda duruyor.

Son kongremizde ülkemizde alanındaki en yüksek bilimsel ödül ve desteği veren derneğimiz, bu sefer de aynı uygulamayı daha da fazlasıyla gerçekleştirme arzusunda. Asistanlarımız, doktora ve yüksek lisans öğrencilerimiz ile hemşirelerimize çok sayıda burs sağladık ve sağlamaya devam edeceğiz.

Yönetim kurulumuz, danışma kurulumuz ve derneğimizin tüm kurullarında görev yapan ülkemizin değerli bilim insanları adına sizleri bu geleneksel bilim festivaline davet ediyorum.

Sağlıklı günlerde buluşabilmek dileğimle,

Saygı ve sevgilerimle,

TSRM Başkanı
Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık

Geri