32. Ulusal Kimya Kongresi (Uluslararası Katılımlı)
  
  ONLINE
  17-19.EYLÜL,2020
     
KATEGORİ  
Kimya
YER   ONLINE
TARİH   17-19.EYLÜL.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Kimya Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Bros Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.kimya2020.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Bilim İnsanları ve Sektör Temsilcileri,

Türkiye Kimya Derneği koordinatörlüğünde, 26-29 Ağustos 2020 tarihlerinde Eskişehir’de düzenlenmesi planlanan 32. Ulusal Kimya Kongresi; ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen COVİD-19 Pandemisi nedeni 2021 yılına ertelenmiştir. Türkiye Kimya Derneği Yönetim Kurulu kararı ile bu yıl yapılacak Ulusal Kimya Kongremizde yapısal değişikliğe gidilerek Online Kongre formatına geçilmiş ve uluslararası katılımlı olacak şekilde 17-19 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılmasına karar verilmiştir.

Online Kongremizde özel tasarım kongre programı sayesinde sözlü ve poster bildiri sahipleri canlı bir şekilde bildirilerini sunabilecek, tüm yerli ve yabancı davetlilerimizin eşsiz bilgi birikimlerinden faydalanacaklardır. Kongre bitiminde, bildiri kitabı online olarak websitesinde yayınlanacak ve isteyen katılımcıların çalışmaları hakem değerlendirmesi sonucu uygun görülürse“Journals of the Turkish Chemical Society” dergilerinde basılacaktır.

“Yaşam için Kimya” ana teması ile düzenlenecek olan Ulusal Kimya Kongresi’nde, ülkemizde kimya alanında değerli çalışmalar yaparak bilim dünyasına önemli katkılar sağlayan meslektaşlarımızı, öğrencilerimizi ve kimya sektöründe öncü firmaları bir araya getirerek proje-işbirlikleri platformunun oluşturulması amacıyla; meslektaşlarımızın akademik çalışmalarının sektörel paydaşlarımızın dikkatine sunulması ve fikir alışverişi fırsatları yaratılması hedeflenmektedir.

Gerçek bir kongre gibi bilgisayarlarınızın başında sizi tüm camia ile buluşmaya davet ediyoruz.

Daha güzel günlerde sağlıkla buluşmak dileğiyle…

Saygılarımla

Prof. Dr. Bahattin Yalçın

Geri