Uluslararası Katılımlı 17. Ulusal Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Kongresi &
  13. Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Hemşireliği Kongresi
  
  Antalya / Belek
  13-16.EKİM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   13-16.EKİM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Susesi Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Topkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.cocukacilyogunbakim2021.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Derneği’nin düzenleyeceği, Uluslararası Katılımlı 17. Ulusal Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Kongresi ve 13. Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Hemşireliği Kongresi’nin 13-16 Ekim 2021 tarihleri arasında Antalya’da yapılacağını bildirmekten mutluluk duymaktayız.

Çocukların kritik hastalık süreçlerini yöneten siz doktor ve hemşirelerin günlük hayattaki karşılaştığınız sorun ve çözümleri odaklı bu kongremizde, güncel bilgiler ışığında alanında geniş bilgi ve tecrübeye sahip ulusal ve uluslararası konuşmacılarımız bilgi ve deneyimlerini sizlerle paylaşacaktır. Kongremizde aynı zamanda çocuk acil ve yoğun bakım alanında pratiklerinizi geliştirecek, doktor ve hemşirelere yönelik, uygulamalı çok sayıda kurslarımız olacaktır.

Kongremizin daha önceki yıllarda olduğu gibi bilimsel içerik olarak dolu geçeceğine inanmaktayız. Bu büyük buluşmanın sizlerin katkılarıyla değerleneceği bilinci ile Antalya’da düzenleyeceğimiz kongremize sizleri davet ediyor, destek ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyoruz.

En içten sevgi ve saygılarımızla


Kongre Eş Başkanları:
Prof. Dr. Tanıl Kendirli
Prof. Dr. Murat Anıl

Geri