8. Ankara Aile Hekimliği Kongresi
  
  ONLINE
  25-27.EYLÜL,2020
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   25-27.EYLÜL.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Ankara Aile Hekimliği Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   FTS Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.ankakon.org/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız;

Ankara Aile Hekimliği Derneği tarafından 8 yıldır düzenlenen Ankara Aile Hekimliği Kongresi ANKAKON, bilimsel ve sosyal içeriği ile aile hekimleri için takdir edilen bir okul niteliği kazanmıştır.

Aile hekimleri tarafından her yıl sabırsızlıkla beklenen kongremizin bu yıl COVID-19 nedeniyle 25-27 Eylül 2020 tarihinde online kongre olarak yapılacağını duyurmaktan gurur duyuyoruz.
Bilimsel gelişim ve değişimin hızla gerçekleştiği günümüzde, alanlarında birbirinden değerli konuşmacılarımız, yeni gelişmeleri ve güncel bilgileri bizlerle paylaşırken biz aile hekimleri de sahada karşılaştığımız vakaları ve sorunları ve çözüm önerilerimizi tartışma olanağı bulacağız.

Zengin bilimsel programımız ve sürpriz sosyal programlarımızla yine dopdolu, keyifli, enerjik bir kongre programı hazırladık. Kongre dili Türkçe’dir. Arzu eden katılımcılar bildirilerini sunma imkanına sahiptir.
Sizleri 25-27 Eylül 2020 tarihlerinde online kongremizde görmeyi umuyoruz. Değerli katkılarınızla, her yıl olduğu gibi, başarılı bir kongreyi birlikte gerçekleştirmek, özlem gidermek ve bir arada daha iyi bir gelecek planlamak için sizleri bekliyoruz.

Mine GÜRÇİNER İREZ
Kongre Başkanı

Geri