Kardiyovasküler Akademi Kongresi 2020
  
  ONLINE
  18-20.EYLÜL,2020
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   18-20.EYLÜL.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Kardiyovasküler Akademi Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   GenX Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.kvak2020.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Aralık 2019 tarihinde Çin’de ortaya çıkan COVID-19 enfeksiyonu Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilmesi ile yaşanan olağanüstü ve yeni normal dönemleri ile birlikte ülkemizin Sağlık Otoriteleri tarafından ön görülen önlemler kapsamında web tabanlı programlarla toplantı, konferans ve uzaktan eğitim faaliyetleri bu yıl mesleki hayatımızın önemli bir parçası olmaya devam edecektir.

Siz değerli meslektaşlarımızdan da gelen talepler doğrultusunda yönetim kurulumuz, 18-20 Eylül 2020 tarihleri arasında KKTC'de gerçekleşmesi planlanan ulusal kongremizi çevrimiçi (E-Kongre) olarak düzenleme kararı almıştır. Gerekli tüm ileri teknolojik donanımlar kullanılarak fiziki bir kongreye benzer yapıda kongremizi gerçekleştireceğiz. Tüm oturumlara yine aktif katılabileceksiniz.

Kongre programında gerçek hayatta karşılaşılan ve ihtiyaç duyulan konular, sempozyumlar ve mini kurslar yanı sıra genç kardiyoloji hekimlerimizle beraber gerçekleştirdiğimiz ulusal klinik araştırma sonuçlarımız yer alacaktır.

Bilimsel gücü yüksek, dinamik ve kardiyolojideki güncel bilgilerle ile tazeleneceğiniz E-kongremizde sizlerle birlikte bir ilke imza atarak buluşmayı diliyoruz

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Oktay Ergene
Başkan

Prof. Dr. Ömer Kozan
Onursal Başkan

Prof. Dr. Mehdi Zoghi
Genel Sekreter

Doç Dr Özlem Arıcan Özlük
Kongre Başkanı

Geri