İPEK 2021 İnteraktif Psikiyatri Eğitim Kongresi
  
  Antalya
  21-24.EKİM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya
TARİH   21-24.EKİM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Duygudurum Vakfı
ETKİNLİK MERKEZİ   Akra Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Passenger Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   psikiyatriakademisi.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili meslektaşlarımız

Pandemi tedbirleri kapsamında tüm kongreler, Sağlık Bakanlığınca 2021 yılı Mayıs ayı başına kadar yasaklanmıştır. Bu nedenle “Psikiyatri Akademisi 2021” İnteraktif Psikiyatri Eğitimi Kongresi (İPEK 2021), düzenleme kurulunun kararı uyarınca 21-24 Ekim 2021 tarihinde, yine Antalya Akra-Barut otelinde yapılacaktır.

Bu seneki programda, 2021 yılındaki araştırmaların ışığında güncellenmiş biçimleriyle ve teorik yönleri yanında, özellikle meslektaşlarımızın günlük uygulamalarında kullanabilecekleri pratik yaklaşımları içeren önemli temel konular yer almaktadır.

Bunlar konularında uzmanlaşmış öğretim üyelerimiz (Doçent ve çoğunluğu da Profesör düzeyinde olmak üzere) panel sunumu, konferans ve de satellit konferanslar yanında, hızlandırılmış kurslar biçiminde de işlenecektir. Hızlandırılmış kurslar bu sene ilk defa uygulanacak ve meslektaşlarımıza bu kurslarda (hiç bir ek ücret ödemeleri gerekmeden) gerekli bilgi aktarımı sağlanacaktır.
Öte yandan İPEK Kongreleri için şimdiye kadar yapılmakta olan aktiviteler de (örneğin Psikiyatrist üyelerimizin oluşturup sundukları Psikiyatri ve Müzik toplantıları) bu yıl da gerçekleştirilecektir.

Sekreterliğimize şimdiye kadar gönderilmiş ve düzenleme kurulumuzca sunumları uygun görülmüş bulunan poster ve serbest bildiriler (poster sahibi ya da sahiplerinden birinin, serbest bildiriler için ise bizzat sunumu yapacak kişinin kongre kayıtlarının yaptırılmış olması koşuluyla) 2021 yılındaki kongrede yer alacaktır.
Öte yandan sekreterliğimize yeni gönderilecek poster ve serbest bildiriler de yine 2021 kongresi için değerlendirilmeye alınıp, uygun bulunanlara kongrede yer verilecektir. Düzenleme kurulunca sunumları kabul edilen tüm poster ve serbest bildiri sunumlarının özetleri, kongre kitabında yer alacaktır. Ancak sunumları için yukarıda belirtilen şartlara uymadığı izlenen gönderiler (ön kabul yazısı verilmiş olsa bile) kitapçıkta yer almayacaktır.

Düzenleme kurulu olarak, Antalya’nın ılık sonbahar günlerinde sağlıklı olarak tekrar birlikte olabilmek ümidimizle, hepinize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Düzenleme Kurulu

Geri