1. Hastalıkta ve Sağlıkta Dermatoloji Kongresi
  
  ONLINE
  12-15.EYLÜL,2020
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   12-15.EYLÜL.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -SBÜ Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi
-Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisi Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Bros Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://hastaliktavesagliktadermatoloji.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

SBÜ Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisi Derneğinin birlikte gerçekleştireceği “1. Hastalıkta ve Sağlıkta Dermatoloji Kongresi” pandemi sebebiyle 12-15 Eylül 2020 tarihleri arasında online olarak düzenlenecektir.

Yeni ve yenilikçi bir soluk olarak planladığımız kongremizin bilimsel ve sosyal programını yapılandırırken siz değerli meslektaşlarımızın, asistanından en kıdemli öğretim üyesine kadar, fikirleri ve önerileri en büyük ilham kaynağımız olacaktır. İlmek ilmek örmeye başladığımız kongremizin bilimsel ve sosyal programına atılacak her farklı ilmek kongremizin renklerini oluşturacaktır.

Kongrelerimizde ilk defa uygulamayı düşündüğümüz ‘Ucu Açık Oturum’ , oturum günü salon girişine konacak kutulara meslektaşlarımızın dermatoloji ile ilgili akıllarına takılan her türlü soruyu yazıp atabileceği anonim soruların, oturumda görevli uzmanlarca tartışılacağı bir oturum olacaktır.

Ayrıca ‘ilginç ve istekli sunumlar oturumu’ nda da, dermatoloji ile ilişkili ilginç bir sunumu olduğunu söyleyen meslektaşlarımızın, bize gönderecekleri sunumları arasından seçilecek sunumlara yer verilebilecektir.

Planladığımız tartışmalı-çekişmeli oturumlar da kongremize ayrı bir heyecan katarken, kozmetik uygulamalarla ilgili kurslar ve sunumlar ise bu konudaki pratik bilgi açıklarını kapatmak için bir vesile olacaktır.

Bugüne kadar yapılmış değerli kongrelerin yüksek bilimsel düzeyine farklı yollardan ulaşmak en büyük dileğimizdir. Çeşitli bilimsel soslarla tatlandırılarak keyifli hale getirilmiş kongremizin katılımınızla var olacağının bilincinde olarak, sizleri hak ettiğiniz şekilde ağırlamak için çok çalışıyoruz.

12-15 Eylül 2020 tarihleri arasında kongremize bekleniyorsunuz.

Siz yoksanız bir eksiğiz…

Saygı ve sevgilerimizle…

Düzenleme Kurulu adına,

Prof.Dr.Bilal Doğan
Kongre Başkanı

Geri