10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi
 
 
  10th International Nutrition and Dietetics E-Congress
  ONLINE
  31.MART-4.NİSAN,2021
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   ONLINE
TARİH   31.MART-4.NİSAN.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Plaza PCO
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.bdk2021.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Hocalarımız, Meslektaşlarımız ve Endüstri Temsilcileri,

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altında alan COVID-19 pandemisi nedeniyle 10.Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi’ni 2-5 Haziran 2021 tarihine ertelediğimizi sizlere daha önce bildirmiştik ve hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapıyorduk. Ancak pandeminin seyri nedeniyle kongremizin belirttiğimiz tarihlerde fiziksel olarak yapılması mümkün görünmemektedir.

Bu süreçte farklı uzmanlık alanlarındaki birçok kongrenin E-kongre formatında son derece başarılı bir şekilde yapılabildiğini de gözlemleme şansımız oldu. Pandemi nedeniyle fiziksel kongreler yapılamıyor olsa da, gerçekleşen E-kongrelerin fiziksel kongrelere nazaran çok daha yüksek sayıda katılımla gerçekleştiğini görmek bizleri de cesaretlendirdi.

Bu gelişmeler doğrultusunda, 10.Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi’nin 31 Mart - 4 Nisan 2021 tarihleri arasında E-Kongre olarak yapılacağı bilgisini sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Ülkemizden ve dünyadan birçok değerli konuşmacının yer aldığı kongre programımız web sayfamızda ilan edilmiştir. Kongremiz için şu ana kadar kayıt yaptırmış olan katılımcıların kayıtları geçerli olacaktır. Bildiri son gönderme tarihi 15 Şubat 2021 olarak güncellenmiştir.

Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü olarak hepinize sağlıklı bir yaşam diliyor, E-kongremizde sizleri görmekten onur ve mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Hülya Gökmen Özel
Kongre Düzenleme Kurulu Adına

Geri