14. Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojileri Sempozyumu
 
  14th International HVAC+R Symposium
  ONLINE
  1-3.HAZİRAN,2020
     
KATEGORİ  
Mühendislik
YER   ONLINE
TARİH   1-3.HAZİRAN.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Tesisat Mühendisleri Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Eventum
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.ttmd.org.tr/2020sempozyum/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
“Daha Sürdürülebilir bir Gelecek için Esnek HVAC Çözümleri” başlığını taşıyan TTMD XIV. Uluslararası Yapıda Tesisat Sempozyumu 1-3 Nisan 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

21. yüzyıl üretim tesislerinden konutlara tüm organizasyonların altyapılarını arz veya talepte oluşan dalgalanmalara ve şoklara karşı gerekli esnekliğe sahip olacak şekilde yeniden düzenlemelerini gerektirmektedir. Esneklik bir hastanenin ısıtma enerjisini sağlayan yakıt diversitesinden, bir kampüsün ısıtma ve soğutma yüklerini dinamik olarak izleyen akıllı HVAC sistemlerinin kurulmasına kadar geniş bir yelpazede değerlendirilmesi gereken bir olgudur. Esnek sistemlere uzanan çözüm algoritmalarının ise yüksek verimlilik, güvenilirlik, bakım kolaylığı ve en düşük toplam yaşam döngüsü bedeli temelinde kurgulanması bir zorunluluktur.

Dünya nüfusundaki artışa yetişemeyen eksik ve yanlış tasarlanmış şehir altyapıları, iklim değişikliğinin sonucu olarak geliştiğine inanılan doğal afetler ve doğal hidrokarbon kaynakların giderek tükenmesi özellikle yapılı çevre ve mekanik tesisatla ilgilenen profesyonellerin her zamankinden daha akılcı, esnek ve verimli çözümler üretmesini talep etmektedir.

IV. Uluslararası Yapıda Tesisat Sempozyumu bu konularda çalışan akademisyen, mühendis, mimar, meslek çalışanı, üretici, müteahhit ve tasarımcının bilgi alışverişi yapmalarına olanak sağlayacak bir platform vazifesi görecektir. Bu amaçla sizleri TTMD tarafından düzenlenen bu sempozyuma davet ediyoruz.

Geri