IPCEDU 2020 Uluslararası Pegem Eğitim Kongresi
  International Pegem Conference on Education
  ONLINE
  16-19.EYLÜL,2020
     
KATEGORİ  
Eğitim
YER   ONLINE
TARİH   16-19.EYLÜL.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Dicle Üniversitesi
-Pegem Akademi

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ipcedu.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri, 16-19 Eylül 2020’de çevrimiçi (online) olarak yapılacak olan Uluslararası Pegem Eğitim Kongresi'nde (IPCEDU-2020) görmekten onur ve mutluluk duyacağız.

IPCEDU-2020, Türkiye'nin saygın üniversitelerinden Dicle Üniversitesi ve uluslararası bir yayınevi olan Pegem Akademi işbirliği ile çevrimiçi (online) olarak düzenlenmektedir.

Ana teması "Toplumsal Vicdanın Geliştirilmesinde Eğitimin Rolü" olan Uluslararası Pegem Eğitim Kongresi'nde (IPCEDU-2020) akademik konuların ele alınıp tartışılması ile bilimsel çalışmaları yayın dünyasına kazandırmak amaçlanmaktadır. Programda; panellere, çalıştaylara, sözlü bildirilere, kapsamlı araştırmalara ve poster sunumlarına yer verilecektir. Kongre sunum dilleri Türkçe ve İngilizcedir.

IPCEDU-2020 bildiri özet metinleri, kongre öncesinde “Bildiri Özetleri E-Kitabı" olarak yayımlanacaktır. Buna ek olarak; kongre sonrasında bildiriler, makale biçimine dönüştürülmek ve hakem değerlendirme sürecinden geçmek koşulu ile “Tam Metin Bildiri Kitabı”nda basılacaktır. Başvuruların yayımlanması ile ilgili detaylı bilgilere “Kongre Bilgileri" başlığı altında yeralan "Çalışmaların Yayımlanması” menüsünden ulaşabilirsiniz.

Sizleri çevrim içi (online) yapılacak kongremizde görmeyi heyecanla bekliyoruz.

Kongre Başkanları

Prof. Dr. Giray Topal
Dicle Üniversitesi
Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı


Suat Düz
Pegem Akademi Yönetim Kurulu Başkanı

Geri