9. Ulusal Sağlıklı Yaşam Kongresi &
  3. ProbioCLASS - Beslenme Prebiyotik Probiyotik Bahar Okulu
  
  ONLINE
  8-11.EKİM,2020
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   ONLINE
TARİH   8-11.EKİM.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Acıbadem Üniv. Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik Bölümü

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Rubikon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.syk2020.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız

Sağlıklı yaşamın temel bileşeni olan yeterli ve dengeli beslenmenin, hastalıkların önlenmesi ve tedavisindeki yeri tartışılmazdır. Bu bağlamda, hızla gelişen ve değişen bilim, yeni kavram ve tedavi yöntemlerinin gelişmesine olanak sağlamaktadır. Bu nedenle bu yıl "9. Ulusal Sağlıklı Yaşam Kongresi" nin ana temaları "Kardiyoloji Diyetisyenliği, Gastroenteroloji Diyetisyenliği, Ağırlık Yönetiminde Güncel Yaklaşımlar ve Hastalıkta & Sağlıkta Bağırsak Mikrobiyotası" olarak belirlenmiştir.

Konge kapsamında "3. ProbioCLASS - Beslenme & Prebiyotik & Probiyotik Bahar Okulu"nu gerçekleştiriyor olacağız. Bağırsak mikrobiyotasının şekillenmesinde büyük öneme sahip prebiyotikler, probiyotikler ve diyet örüntüsü hakkında güncel bilgileri irdeliyor olacağız.

Tüm bu konularla Ekim ayında sizlerle bir arada olabilmenin heyecanını yaşıyoruz. Acıbadem Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü olarak organize ettiğimiz “ 9. Ulusal Sağlıklı Yaşam Kongresi”, 8-11 Ekim 2020 tarihleri arasında sanal ortamda E-Kongre olarak yapılacaktır.

Beslenme ve Diyetetik alanı ile ilgili güncel konuların yer alacağı, katılımlarınızla değer bulacak ve zenginleşecek "9. Ulusal Sağlıklı Yaşam e-Kongresi" nde birlikte olabilmek dileğiyle.

Saygılarımızla

Geri