13. Ulusal Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Kongresi
  
  ONLINE
  26.EYLÜL-4.EKİM,2020
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   26.EYLÜL-4.EKİM.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Net Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.cocukenfeksiyon2020.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Meslaktaşlarımız,

Kendisini çocuk sağlığına adamış, sağlık personelleri olarak, 13. Ulusal Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Kongresi’nde hep birlikte olmayı, en güncel bilgileri hep birlikte paylaşmayı ve sorunlarımızı yüz yüze tartışmayı planlamaktaydık.

Ancak 2019 yılının son günlerinde Çin’in Wuhan şehrinde başlayan ve sonrasında tüm dünyaya yayılan SARS-CoV-2 virüsünün neden olduğu COVID-19 pandemisi nedeni ile yaşamımızda daha öncesinde öngöremediğimiz pek çok değişiklik ile karşı karşıya kaldık. Ağustos ayının ilk gününde, Dünya Sağlık Örgütü’nün resmi rakamları ile 17 milyon 300 binin üzerinde kişiyi etkileyen ve 675 binden fazla da can kaybına neden olan COVID-19 salgını, benzer şekilde ülkemizde de 231.869 vakaya ve 5.710 kayba neden olmuş durumdadır.

COVID-19 döneminde pandeminin kontrolüne yönelik önlemler çerçevesinde bizler de 13. Ulusal Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Kongresi’nin tamamen çevrim içi olarak gerçekleşmesinin bu yıl için daha doğru olacağını düşünerek bu şekilde bir karar aldık. Çevrim içi gerçekleştirilecek kongrenin, birlikte olacağımız, temas edebileceğimiz bir bilimsel paylaşımın yerini alamayacağını bilerek, ancak çevrim içi uygulamaların tüm avantajlarını kullanarak aynı zenginlikte bir bilimsel ziyafette pandemi döneminde mesafe ile birlikte olmak dileği ile sizleri pek çok yeniliğin ve farklı bilgi paylaşım deneyimlerinin olacağı çevrim içi kongremize davet etmek istiyoruz.

Saygılarımızla,

Dr. Ateş Kara

Geri