Uluslararası Katılımlı Aritmi Toplantısı
 
  Arrhythmia Meeting with International Participation
  ONLINE
  18-20.ARALIK,2020
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   18-20.ARALIK.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Kardiyoloji Derneği, Aritmi Çalışma Grubu

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Invictus Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://aritmi2020.tkd.org.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Öncelikle tüm dünya ülkelerini ve ülkemizi son derece olumsuz etkilemiş olan Covid-19 pandemisi ile ilgili yaraların sarılması, sosyal ve ekonomik etkilerinin en az zarar ile atlatılmasını diliyoruz.

Bu zor koşullar altında Türk Kardiyoloji Derneği, Aritmi Çalışma Grubu olarak Uluslararası Katılımlı Aritmi Toplantısı’nı 18-20 Aralık 2020 tarihleri arasında “Dijital Ortamda” yapmaya karar verdik.

Bu yılki toplantımızı yine sizlerin talepleri ve önceki toplantılarımızla ilgili geri bildirimlerinizi göz önünde bulundurarak yapacağız. Toplantımızda aritmi alanındaki güncel bilimsel veriler eşliğinde özellikle de meslektaşlarımızın günlük pratikte karşılaştıkları aritmi alanındaki sorunların ve yeniliklerin ön planda olduğu bir toplantı programı yaptık. Serbest tartışma ortamına olanak tanıyan teknolojiden de faydalanacağımız yeni oturumlar bu yılda olacak. Toplantımızda invaziv aritmi tedavileri yapan meslektaşlarımız için olgu ve elektro-gram temelli bilgi paylaşımı ve tartışmaya açık oturumlar hazırladık. Aritmi ile ilgilenen, aritmi uzmanı olmayan arkadaşlarımızın gündelik hayatta karşılaştıkları problemlerin çözümüne yardımcı olacak ve güncel bilgileri alabilecekleri toplantılar bu yılda yapılacak.

Aritmi alanındaki bilgilerimizi gözden geçirmek ve bilgi paylaşımı sağlamayı istiyoruz. Toplantımızın eğitici-öğretici olmasını ve samimi bir ortamda geçmesini amaçlıyoruz. Uluslararası Katılımlı Aritmi Toplantısı’nda sizlerin katılımı ve katkılarıyla hepimizin faydalanabileceği bir toplantıda buluşmak dileğiyle saygılarımızı sunarız.


Prof. Dr. Mustafa Kemal Erol
Türk Kardiyoloji Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı


Prof. Dr. İlyas ATAR
Türk Kardiyoloji Derneği
Aritmi Çalışma Grubu Başkanı

Geri