6. Minimal İnvaziv Ürolojik Cerrahi Kongresi
  
  Antalya / Lara
  5-8.MART,2020
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Lara
TARİH   5-8.MART.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Minimal İnvaziv Üroloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Trendy Lara Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://minimalinvazivurolojikongresi.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

6. Minimal İnvaziv Ürolojik Cerrahi Kongresi’ni 5 – 8 Mart 2020 tarihinde Trendy Lara Otel, Antalya’da sizlerle birlikte gerçekleştirebilecek olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşamaktayız.

Bildiğiniz gibi, 1. Ulusal Minimal İnvaziv Ürolojik Cerrahi Kongresi 2010 yılında Ankara’da Dr. Luis Martinez-Pineiro, Dr. Moritz Hansen, Dr. Christain Radmayr, Dr. Ramnath Subramaniam, Dr. Jean de la Rosette, Dr. Pilar Laguna, Dr. Doğu Teber ve Dr. Oliver Traxer’in aralarında bulunduğu 500 kişilik bir katılımla gerçekleşmiş ve kongreyle aynı zamanda 16 meslektaşımıza Gazi Üniversitesi Hayvan Laboratuvarı’nda ileri laparoskopik cerrahi eğitimi verilmişti. 2012 yılında 2. Ulusal Minimal İnvaziv Ürolojik Cerrahi Kongresi 2011 yılında kurulan Minimal İnvaziv Üroloji Derneği tarafından Dr. Doğu Teber, Dr. Guido Guisti, Dr. Henk Van Der Poel’in katılımıyla 29-31 Mart tarihlerinde Ankara’da başarılı bir şekilde gerçekleştirilmişti. Oldukça başarılı geçen bu iki kongrenin ardından 3. Ulusal Minimal İnvaziv Ürolojik Cerrahi Kongresi 2014 yılında Dr. Monish Aron, Dr. Oliver Traxer, Dr. Henk Van Der Poel, Dr. Doğu Teber, Dr. Reinhold Posh Zimmerman, Dr. Stephan Thuroff ve Dr. Guido Guisti’nin katılımıyla 30 – 31 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi. 4. Kongremiz 3 – 6 Mart 2016 yılında Dr. Alexandre Mottrie, Dr. Alexandre Zlotta, Dr. Guglielmo Zeccolini, Dr. Sas Barmoshe, Dr. Jean de la Rosette, Dr. Pilar Laguna, Dr. Thomas Knoll ve Dr. Doğu Teber’in katılımlarıyla yine aynı başarı ile Antalya’da gerçekleşmiştir. Hatırlayacaksınız 5. sini düzenlediğimiz en son kongremiz için Susesi Luxury Resort, Antalya’da birlikte olmuştuk. Dünyanın farklı yerlerinden kendi alanlarında uzman olan Dr. Evangelos Liatsikos, Dr. Henk van der Poel, Dr. Jean De La Rosette, Dr. Pilar Laguna ve Dr. Thomas Knoll’la bilgi alışverişi yapmıştık.

Çok sayıda ulusal ve uluslararası araştırıcının davetli konuşmacı olarak katılacağı, Türkiye’de bir ilk olma özelliğini koruyan bu toplantıda daha önceki toplantılarımızda olduğu gibi sizlerle birlikte olabilmeyi diliyor, saygılar sunuyoruz.


Dr. Haluk Akpınar

Kongre Başkanı

Geri