7. Kardiyo-Bahar Kardiyoloji Güncellemesi
  
  Bafra / K.K.T.C.
  5-8.MART,2020
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Bafra / K.K.T.C.
TARİH   5-8.MART.2020
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Kardiyoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Concorde Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   DMR Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://kardiyobahar2020.tkd.org.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Kardiyoloji Derneği çalışma grupları tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen, Kardiyo-Bahar Kardiyoloji Güncellemesi toplantısı 5-8 Mart 2020 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Concorde Otelde düzenlenecektir.

Bu yıl gerçekleştirilecek 7. Kardiyo-Bahar Kardiyoloji Güncellemesi Türk Kardiyoloji Derneği Çalışma Grupları tarafından güncel bilgiler ışığında oluşturuldu. Toplantıda sempozyumların yanında; karşıt görüş, nasıl yapalım, olgu odaklı oturumlar ve kurslar düzenlenmiştir.

Yine yakın zamanda yayınlanmış kılavuz değişikliklerini etraflıca gözden geçireceğiz. Teorikten pratiğe kılavuz oturumları ile ülkemiz gerçeklerine uygun güncel tedavilerin nasıl olması gerektiğini tartışacağız.

İlginç ve tartışmalı olguların bilimsel bir platformda gözden geçirilmesi önemlidir ve mesleki gelişmemize katkısı büyük olmaktadır. Bu nedenle toplantımızda olgu odaklı oturumlara bu yıl daha fazla yer veriyoruz. Toplantımız Türk Tabipler Birliği tarafından kredilendirilecektir.

Son gelişmeleri ve değişimleri tartışarak bilgilerimizi güncelleyeceğimiz toplantımızda sizleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız. Kıbrıs’ta 7. Kardiyo-Bahar Kardiyoloji Güncellemesi toplantımızda görüşmek ümidi ile çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla.

Prof. Dr. Mustafa Kemal Erol
Türk Kardiyoloji Derneği Başkanı

Prof. Dr. Muzaffer Değertekin
Türk Kardiyoloji Derneği Başkan Yardımcısı

Geri