13. Ulusal Uyku Kongresi
  
  Ankara
  6-9.ARALIK,2019
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara
TARİH   6-9.ARALIK.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Tüm Uyku Tıbbı ve Araştırmaları Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   The Ankara Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Gola Organizasyon
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://kongre.tutder.org.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız, Değerli Teknisyenlerimiz,

TUTDER tarafından 06-09 Aralık 2019 tarihlerinde The Ankara Hotel Ankara’da düzenlenecek 13. Ulusal Uyku Kongresi’ne sizleri davet etmekten büyük mutluluk ve onur duyuyoruz.

Kongre düzenleme kurulu olarak önceliğimiz uyku tıbbına gönül vermiş değerli konuşmacıların katılımları ile bilimsel açıdan doyurucu ve konuyla ilgili herkesin ilgisini çekebilecek teorik sunumlara ek olarak pratik uygulamalar ve bu esnada karşılaşılabilen sorunlara ait çözümleri de kapsayan bir bilimsel etkinlik düzenlemektedir.

Kongre içerisinde Uyku Hekimliği ve Uyku Teknisyenliği Sertifikasyon Kursları düzenlenecektir. Kurslar 06-09 Aralık 2019 tarihleri arasında interaktif olarak verilecektir.

Gün boyu devam edecek bilimsel açıdan yoğun ve düzeyli toplantılara ek olarak sizleri Ankara’nın güzelliklerini de kapsayan çeşitli sosyal aktivitelerde aramızda görmeyi arzuluyoruz.

Sizlerin sayesinde bilimsel ve sosyal yönden unutulmaz güzellikte bir toplantı olacağını düşündüğümüz 13. Ulusal Uyku Kongresi’n de buluşmayı diliyoruz.

Saygı ve sevgilerimizle,

Prof.Dr.Arzu ERTÜRK (Kongre Başkanı)


Geri