Uluslararası Katılımlı Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi
  
  Girne / K.K.T.C.
  28.KASIM-1.ARALIK,2019
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Girne / K.K.T.C.
TARİH   28.KASIM-1.ARALIK.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Türkiye Bağımlılık Psikiyatrisi Derneği
-Yakın Doğu Üniversitesi
-KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu

ETKİNLİK MERKEZİ   Acapulco Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Happy Holidays Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   https://bagimlilikkongresi2019.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Meslektaşlarımız,

28 Kasım – 01 Aralık 2019 tarihlerinde Acapulco Resort Convention Spa Otel, Kıbrıs’ta düzenlenecek olan “Uluslararası katılımlı Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi ”ne sizleri davet etmekten onur duyuyoruz.

Yakın Doğu Üniversitesi ve KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun ev sahipliğinde Türkiye Bağımlılık Psikiyatrisi Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Katılımlı Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi Girne-Kıbrıs’ta yapılacaktır. Yeşilay, Pembe Köşk Psikiyatri Hastanesi, Kıbrıs Ruh Sağlığı Derneği, Ruh Sağlığı Enstitüsü gibi kurumlarında desteği ile düzenlenen ilk kongre olması açısından bize özellikle mutluluk verdiğini sizlerle paylaşmak isteriz. “Tedavide alternatif yaklaşımlar: Yeni Umutlar” vizyonu ile düzenleyeceğimiz Kongrede son yıllarda tedavide ortaya konulan yeni tedavi seçeneklerini tartışma olanağı bulacağımız bir bilimsel çalışma ortamını birlikte sağlamış olacağız. Alan uzmanlarının yaptıkları bilimsel çalışmalarını ve deneyimlerini sunabilecekleri ve meslektaşlarıyla paylaşabilecekleri akademik ve bilimsel bir platformu bu kongrede sizlerin de değerli katılımlarıyla birlikte yaratmış olacağız. Heyecanla kongreyi hem bir bilgi şölenine hem de dostluklarımızın daha da geliştireceğimiz bir atmosfere dönüştürmeyi amaçlıyoruz.

Türkiye, Kıbrıs ve yurtdışından katılacak seçkin bilim adamları en güncel bilgileri konferans, panel, kurs, tartışma toplantıları ve uydu sempozyumları ile kongre programına taşıyacaklardır. Çok çeşitli bilim dallarından gelen bilim insanlarının ortaya koyacakları başta tedavi ve eğitim olmak üzere ortaya koyacakları bilgiler ve gelişmeler yeni ufuklar edinmek için bir fırsat olacağı düşüncesindeyiz.

Bu yıl düzenlenen “Uluslararası Katılımlı Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi’nin Kıbrıs’ta olması nedeniyle kongre logosunu Kıbrıs’ın sembollerinden “Yasemin Çiçeği” ile taçlandırmış bulunmaktayız. Kongre bilgilerine https://bagimlilikkongresi2019.org/ adresten ulaşabilirsiniz.

Kıbrıs’ın “yasemin kokulu” eşsiz doğasını, deniz ve altın kumunun güzelliğini, sıcak havasını, hareketli eğlence hayatını, geçireceğiniz 4 gündeki bilimsel şöleni de eklersek inanılmaz bir deneyimle bu kongreyi yaşayacağınızı umuyoruz.

Düzenleme kurulu olarak, katılan değerli dostlara verimli ve yeniliklerin tartışıldığı bir programı hazırlamak için yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Kongrede bazı panel ve kurs eğitimlerimizi Amerika Birleşik Devletleri NAADAC onaylı sertifika ile de destekleme şansını da yakalamış olacağız.

Hepimiz için en uygun şartların yaratıldığı ve çok özel olacağını düşündüğümüz bu kongrede sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk ve onur duyacağız.

Katılım ve destekleriniz için şimdiden teşekkür eder, Kongremizde sizlerle buluşmayı heyecanla bekliyoruz.


Yakın Doğu Üniversitesi Adına
Prof. Dr. Mehmet ÇAKICI

Türkiye Bağımlılık Psikiyatrisi Derneği Adına Prof. Dr. Nesrin DİLBAZ

Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan KARAOKÇU

Geri