TÜRKRAD 2019 - 40. Ulusal Radyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı)
 
  40th National Radiology Congress
  Antalya / Belek
  6-9.KASIM,2019
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   6-9.KASIM.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Radyoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Titanic Deluxe Belek Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://turkrad2019.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Arkadaşlarım,


40.Ulusal Radyoloji Kongremizin hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. Sizlere en iyi, en doyurucu bilimsel programı hazırlamak ve en üst düzeyde sosyal paylaşım sağlamak için yönetim kurulu üyelerimiz, bilimsel kurul başkanı ve bilimsel kurul üyelerimiz yoğun çalışma içerisindeler.

Bu yıl kongremiz 5-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Titanic Kongre Merkezi Belek, Antalya’da gerçekleştirilecektir. Kongre bilimsel programımız tüm çalışma gruplarına yönelik, temel ve ileri düzey oturumların yanında, günü birlik “Nöro-inflamasyon”, “Prostat Görüntüleme” ve “Kardiyak Görüntüleme” kurslarını da içermektedir. Son yıllarda sayısı hızla artan “Tıbbi Hata” davaları konusunda meslektaşlarımızı bilgilendirmek ve korumak amacıyla “Aramızda Konuşacaklarımız” oturumu planlanmaktadır.

Ek olarak, cihaz ve kontrast madde firmalarının yeni ürünlerini ve ürünlerle ilgili bilimsel gelişmeleri paylaşabilmelerini sağlamak amacıyla planlama yapılacaktır.

Kongremizde meslektaşlarımızın yıl boyu biriktirdiği stresi ve yorgunluğu atmaları için sosyal programımızın da yüksek kalitede olması için çabalarımızı sürdürmekteyiz. Sosyal programımız ile ilgili “çok eğleneceksiniz” diyerek detayları sürpriz olarak bırakıyorum.

Bu güzel camiayı oluşturan tüm meslektaşlarımla kongremizde buluşma dileğiyle…



Saygılarımla,


Dr. Tuncay HAZIROLAN
Türk Radyoloji Derneği Başkanı

Geri