Türk Toraks Derneği Güz Sempozyumu
  
  Ankara
  2-3.KASIM,2019
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara
TARİH   2-3.KASIM.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Toraks Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Holiday Inn Kavaklıdere Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ttdakcigerkanserindeyenilikler.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Akciğer kanserinde son yıllarda hem tanı hem de tedavide çok önemli gelişmeler vardır. Bu nedenle bu yıl Türk Toraks Derneği Güz Sempozyumu konu başlığı olarak akciğer kanserinde hem tanı hem de tedavideki gelişmeleri multidisipliner olarak tartışabileceğimiz “Torasik Onkolojide Son Durum” seçilmiştir.

Sempozyum programı Torasik Onkoloji, Göğüs Cerrahisi, Akciğer Patolojisi, Tanı Yöntemleri, Tütün Kontrolu ve Deneysel Araştırmalar çalışma gruplarının katkılarıyla oluşturulmuştur. Bu sempozyumda akciğer kanserindeki son bilimsel gelişmeleri multidisipliner olarak tartışmayı, klinik pratikte kullanabileceğimiz bilgiler elde etmeyi içerecek şekilde planlamaya özen gösterdik.

2 – 3 Kasım 2019 tarihlerinde Holiday Inn Kavaklıdere / Ankara’da gerçekleştireceğimiz bu sempozyum tek salonda yapılacaktır.

Göğüs hastalıkları yanında göğüs cerrahları ve patolog meslektaşlarımızın da sempozyuma katılımının Sempozyuma katkı sağlayacağını düşünüyoruz.

Birlikte öğrenmek, bilimsel anlamda tartışmak, deneyimlerimizi paylaşmak üzere konuya ilgi duyan tüm meslektaşlarımızı sempozyumumuzda görmek bizi mutlu edecektir.

Saygı ve sevgilerimizle,



Dr. Tuncay Göksel Dr. Pınar Çelik

Sempozyum Eşbaşkanı Sempozyum Eşbaşkanı

Geri