18. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi
  
  Ankara
  31.EKİM-2.KASIM,2019
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara
TARİH   31.EKİM-2.KASIM.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   TAHUD Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Swissotel Ankara
ORGANİZATÖR KURULUŞ   D Event Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ulusalaile.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri, 18. sini gururla düzenlediğimiz 31 Ekim-2 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara Swiss Otel’de gerçekleşecek olan Ulusal Kongremize davet etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz.

Kongremizin temel amacı; birinci basamağın farklı alanlarında hizmet veren hekimlerimizi sıcak bir ortamda ağırlamak; güncel gelişmeleri ve deneyimlerimizi paylaşırken disiplinimizdeki iletişim ve işbirliğini artırmak ve ülkemizde birinci basamak sağlık hizmeti sunumuna katkıda bulunmaktır.

Hekime, hastaya, bilime, eğitime ve emeğe saygının azaldığı bir dönemde geleceğimizi, sağlığımızı emanet ettiğimiz genç hekimlerimize yeni ufuklar açmak; onlarla birlikte yürüdüğümüz yolda tüm bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak bizleri mutlu edecektir.

Cumhuriyetimizin 96. yaşını hep birlikte başkentimizde kutlamak için sabırsızlandığımız kongremizde, sahada çalışan hekimlerimizin ihtiyacı olan bilgileri ve uygulamalarını kolaylaştıracak becerileri pekiştirmek amacı ile programımızda daha çok birinci basamak yönelimli eğitimlere yer verdik. Öte yandan akademik yolda yürüyen ve yürümek isteyenleri ihmal etmeyerek araştırma, tez ve eğitimle ilgili oturumlar ile dolu dolu bir program oluşturmaya çalıştık.

Kongremizin mesleki ve bilimsel açıdan son gelişmelerin paylaşılması ve tartışılması için Aile Hekimliği’ne gönül verenleri bir araya getiren önemli bir platform olacağına inanıyoruz.

Bilimsel ve sosyal açıdan zengin bir program ile deneyimlerimizi paylaşacağımız; birbirimizi daha yakından tanıyacağımız bir ortamda keyifli bir kongre geçirmek üzere, 31 Ekim-2 Kasım 2019 tarihlerinde Ankara Swiss Otel’de buluşmak dileğiyle…

Kongre Başkanı
Prof. Dr. Dilek Toprak

Geri