1. Ulusal Sigara Bırakma Kongresi
  
  Antalya
  5-7.NİSAN,2019
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya
TARİH   5-7.NİSAN.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Bağımlılık Psikiyatrisi Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Akra Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Ethicon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   https://sigarasizyasam.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

5-7 Nisan 2019 tarihlerinde Akra Otel, Antalya’da düzenlenecek olan 1. Ulusal Sigara Bırakma Kongresi’ne sizleri davet etmekten onur duyuyoruz.

Bu yıl bir ilki gerçekleştireceğimiz ve geleneksel hale getirmek istediğimiz kongremiz sigarayı bırakmak isteyen hastalarını tedavi etmeye gönül vermiş ve özellikle sigara bırakma polikliniklerinde çalışan hekimlerin ihtiyaçlarını karşılamak için düzenlenmiştir. Bağımlılık Psikiyatrisi Derneği tarafından düzenlenecek olan kongremizde yıllardır ülkemizde tütün kontrolü ve sigara bırakma hizmetlerinde görev almış profesyonellerle Sigara Bırakma Polikliniklerinde çalışan hekimleri bir araya getirmeyi amaçlıyoruz.

Geleceğimiz ve bizler için önemli bir adım olan ilk kongremizde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk ve onur duyacağız.

Gelin hep beraber neler yaptığımızı, neler yapabileceğimizi ve hastalarımızın başarısını nasıl artırabileceğimizi konuşurken birbirimizi tanıyalım, iletişimimizi devam ettirmenin yollarını arayalım ve ayrılırken bir sonraki buluşmamızın istek ve heyecanını paylaşalım.

Katılım ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Düzenleme Komitesi adına,

Tijen ŞENGEZER

Kongre Başkanı

Geri