27. Ulusal Neonatoloji Kongresi
  
  Antalya / Belek
  3-7.NİSAN,2019
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   3-7.NİSAN.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Neonatoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Regnum Carya Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Valör Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.uneko2019.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarım,


Sizlerin ilgi ve desteğinden güç alarak, her yıl artan bir heyecanla hazırladığımız UNEKO’ların yirmi yedincisi için çıtamızı bir üste koyarak yeniden yola çıktık. Antalya’da 3-7 Nisan tarihleri arasında yine hem bilimsel hem sosyal yönden dopdolu kongremizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.


Kongre öncesi kurslarımızın gördüğü yoğun ilgi, bizleri her sene daha yeni kursları sizlerle buluşturmak için motive ediyor. Geçen yıl yetkin bir komisyon tarafından standart hale getirilen “Temel ve İleri Mekanik Ventilasyon” kurslarımız başta olmak üzere diğer geleneksel kurslarımız da yenilenerek devam edecek.


Kurslarımızın hemen ardından 3 gün boyunca sürecek bilimsel şölenimiz başlayacak. Türkiye’nin dört bir yanında özveriyle hizmet veren yenidoğan hocalarımız UNEKO 27 için tüm heyecanlarıyla hazırlıklarını sürdürüyorlar. Yine dünyanın alanında en tanınmış bilim adamlarını kongremize davet edip "Uluslararası Kongre" unvanımızı devam ettireceğiz. Bilimsel programımız tercih yapmakta zorlanacağınız 3 ana salonda yürüyecek. Konferans, panel, forum, olgu sunumu ve pro-con oturumları yine çok ilgi görecek. Yenidoğan hemşirelerimiz kendileri için hazırlanan kurslar ve bilimsel programla yenidoğan bebeklerimiz için en iyi sağlık hizmetini sunmak için donanmış olacak.


Başta gençlerimiz olmak üzere yenidoğan bebeklerle ilgilenen tüm sağlık çalışanlarının motivasyonunu arttırmak üzere vereceğimiz pek çok ödülümüz olacak. Hekim ve hemşirelerimiz için sözlü bildiri, tartışmalı poster ve olgu sunumu ödülleri ile en iyi yayınlanmış makale ve proje ödülleri de sahiplerini bulacak. Genç neonatologlarımızın yurt dışı bursluluk sınavını yine kongre sırasında yapacağız ve kazananları sizlere duyuracağız.


Bu yıl kongremizi bir yıl arayla yeniden kalitesi ve güler yüzlü hizmetinden memnun kaldığımız Regnum Carya Otel ve Kongre Merkezinde düzenleyeceğiz. Yine özenle seçtiğimiz sürpriz sosyal programlarımız için de kongre otelimizde çok iyi olanaklar bulacağız.


Hepinizi bilimsel ve sosyal yönden aradığınızı fazlasıyla bulacağınız, içine emek, sevgi ve samimiyetimizi kattığımız kongremize, UNEKO 27’ye davet ediyorum.


Saygı ve sevgiyle,


Prof. Esin KOÇ
Kongre Başkanı

Geri