UBAK 2019 4. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi
 
  4th International Scientific Research Congress
  Yalova
  14-17.ŞUBAT,2019
     
KATEGORİ  
Eğitim
YER   Yalova
TARİH   14-17.ŞUBAT.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Yalova Üniversitesi
-Journal of History Studies (JHS)
-Altınova Belediyesi
-Subaşı Belediyesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Yalova Üniversitesi Kampüsü
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ubaksymposium.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Araştırmacılar,

Bilimsel çalışmalarda bilim dalları arasındaki ilişkiler ve paylaşım, başarıyı artıran en önemli faktördür. 21. yüzyıl dünyasının temel özelliği de bilim dalları arasında ortak çalışmalar oluşturarak, somut anlamda insanların ve dünyanın yararına faydalar sağlayacak gelişmeleri sağlamaktır. Bu amaca yönelik olarak farklı bilim dallarında araştırmalar yapan bilim insanlarını çalışmalarıyla bir araya getirmeyi planlamış bulunuyoruz.

Bu vesileyle, Yalova Üniversitesi, Journal of History Studies (JHS), Altınova Belediyesi ve Subaşı Belediyesi'nin katkılarıyla 14 – 17 Şubat 2019 tarihleri arasında Marmara’nın şirin kenti Yalova’da 4. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi (UBAK)’ni düzenlemeyi planlamış bulunuyoruz.

Kongre oturumları Yalova Üniversitesi kampüsünde yapılacaktır. Tebliğlerin sunumundan sonra Yalova ve çevresine gezi düzenlenecektir.

Kongre, "Yeni Akademik Teşvik Kriterleri" dikkate alınarak düzenlenmektedir.

Bu vesileyle sizleri 14 - 17 Şubat 2019 tarihleri arasında tarih, kültür, sanat termal ve turizm şehri Yalova’da yapacağımız bu muhteşem bilim şölenine bekliyoruz.

Geri