Türk Toraks Derneği 18. Kış Okulu
  
  Antalya / Belek
  13-17.ŞUBAT,2019
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   13-17.ŞUBAT.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Toraks Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Xanadu Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.toraks.org.tr/news.aspx?detail=4913
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
TTD Okul olarak dinlemek yerine araştırmak, görmek yerine yapmak, ezberlemek yerine analiz etmek en temel eğitim hedefimiz…

Bu amaçla bir dönüşüm geçiren Türk Toraks Derneği Kış Okulu 13-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya Xanadu Resort Otel'de yapılacaktır. Tüm araştırma görevlilerimizi (asistanlarımızı) yenilenmiş içeriği ile daha interaktif, daha uygulamalı, daha görsel ve daha eğlenceli bir Kış Okulu’na bekliyoruz. Göğüs Cerrahisi araştırma görevlilerine yönelik düzenlenen Göğüs Cerrahisi Kış Okulu iki yılda bir yapılacağından bu sene düzenlenmeyecektir.

Bu yıl Kış Okuna katılmak isteyen asistanlarımızın Kış Okulu Başvuru Formunu güncel modül listesi üzerinden modül seçimlerini de içerecek şekilde eksiksiz olarak doldurmaları ve 16 Kasım Cuma gününe kadar toraks@toraks.org.tr adresine göndermiş olmaları gerekmektedir.

Kış Okulumuz daha önceki yıllarda olduğu gibi Göğüs Hastalıkları araştırma görevlilerine ücretsiz olacaktır. Otel konaklaması ve katılım için bir ödeme istenmeyecektir. Ancak katılımcılarımızın ulaşımlarını kendilerinin sağlaması gerekecektir.

Saygılarımızla,

TTD Okulu

Geri