11. Ulusal Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Kongresi
  
  Antalya / Belek
  4-8.NİSAN,2018
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   4-8.NİSAN.2018
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Maxx Royal Belek Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Symcon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://cocukenfeksiyon2018.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Yüreği Çocuklar İçin Çarpan Sevgili Arkadaşlarımız,

Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Derneği adına, 10. Ulusal Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Kongresi‛ni, 5-9 Nisan 2017‛de Antalya‛da, Maxx Royal Belek Oteli ve Kongre Merkezi‛nde yoğun ilginizle gerçekleştirdik. “10. UÇEHK – 2017”, bilimsel kapsamı yanı sıra, sosyal içeriği ve konaklama ortamının niteliğiyle de büyük beğeninizi topladı. Katılım ve katkılarınız için teşekkür ediyoruz.

Artık her yıl düzenlenecek olan kongrelerimizden bir yenisine hazırlanırken, şimdiden coşkumuz daha da büyük. Çünkü 1998‛de kurulan Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Derneği, 2018‛de, kuruluşunun 20. yıldönümünü kutlayacak. Bu açıdan, 2018 yılı kongremiz ayrı bir önem taşıyor… Öylesine ki, hazırlıklarına neredeyse “10. UÇEHK – 2017” biter bitmez başladık.

11. Ulusal Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Kongresi‛nin, 4-8 Nisan 2018‛de, yine aynı yerde, Antalya‛da, Maxx Royal Belek‛te yapılacağını duyurmaktan mutluyuz.

Yeryuvarımız giderek küçülüyor, bilgi ve olanaklara erişme giderek kolaylaşıyor. Ama yoksulluk, eğitimsizlik, gelir ve olanak dağılımı dengesizliği, insanlık için sorun olmayı sürdürüyor. Ayrıca tarihsel coğrafyamız, yüzyılımızın başından günümüze önemli dönüşümler yaşıyor, sonuçları kaçınılmaz biçimde yurdumuza, ulusumuza da yansıyor. Çocuk enfeksiyon hastalıkları alanının, bu sonuç ve sorunlardan uzak durabilmesi olanaksız.

Bulaşıcı hastalıklar, dünya ve ülkemiz için sorun olmayı sürdürüyor... Çevremizdeki savaş ortamından yurdumuza yönelen büyük sığınmacı göçü dalgası, Avrupa, Asya ve Afrika toplumlarıyla giderek artan içli dışlılığımız, Türk Ulusu'na her an yeni bulaşıcı hastalık kapıları açmaya hazır...

Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Derneği, 4-8 Nisan 2018‛de gerçekleştireceği 11. Ulusal Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Kongresi‛ni böyle bir tarih kesitinde yapmaya hazırlanıyor.

Katılımınızı, katkınızı, yararlanmanızı dileyerek...

Sevgilerimizle.


Prof. Dr. Emin Sami Arısoy

Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Derneği
Yönetim Kurulu
ve
11. Ulusal Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Kongresi
Düzenleme Kurulu
Başkanı

Geri