1. Romatizmal Hastalıklar Sempozyumu
  
  İstanbul
  23-24.MART,2018
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   23-24.MART.2018
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Sağlık Bilimleri Üniversitesi
ETKİNLİK MERKEZİ   WOW İstanbul Hotels & Convention Center
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Bros Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.sburomatizmalhastaliklar.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
1903 yılında Sultan II. Abdülhamit tarafından ilk modern tıp mektebi olarak açılan Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane binası 113 yıl sonra tekrar Sağlık Bilimleri Üniversitesi adıyla tıp eğitimi hizmetini vermeye başlamıştır. Kamuda Sağlık temalı ilk üniversite olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi adına 23-24 Mart 2018 tarihlerinde Wow İstanbul Hotels & Convention Center’da yapacağımız ‘’1. Romatizmal Hastalıklar Sempozyumu’’na sizleri davet etmekten büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Son yıllarda, bilimsel gelişmeler ışığında birçok hastalık erken tanınır hale gelmiş ve etkin tedavi yöntemleri ile hastalıkların kontrol altına alınma şansı artmıştır. Tanı ve tedavide önemli gelişmelerin yaşandığı tıp alanlarının başında da romatoloji bölümü gelmektedir. Romatoloji alanındaki bilimsel yeniliklere, güncel klinik yaklaşımlara ve uygulamalara yer verilen, konusunda yetkin hekimlerin katkılarıyla oluşacak, başta iç hastalıkları asistanları ve uzmanları olmak üzere tüm meslektaşlarımızın yararlanacağı bir toplantı gerçekleştirmeyi umuyoruz.

Romatizmal hastalıkların tanı, takip ve tedavisinde görev alan tüm hekimleri, sağlık çalışanlarını ve diğer meslek gruplarını 23-24 Mart 2018 tarihinde aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Doç. Dr. Cemal Bes
Sempozyum Başkanı


Geri