UBEK-ICSE 2018 Uluslararası Bilim ve Eğitim Kongresi
 
 
  International Congress on Science and Education
  Afyonkarahisar
  23-25.MART,2018
     
KATEGORİ  
Eğitim
YER   Afyonkarahisar
TARİH   23-25.MART.2018
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Afyon Kocatepe Üniversitesi
-PEGEM Akademi

ETKİNLİK MERKEZİ   İkbal Termal Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://ubek-icse.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Bilim İnsanları ve Eğitimciler,

23-25 Mart 2018 tarihinde termalin başkenti olan Afyonkarahisar’da düzenleyeceğimiz “Uluslararası Bilim ve Eğitim Kongresine” sizleri davet etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşamaktayız. Kongremiz ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda bilim insanının katılımı ile Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecektir.

Kongremizin amacı, bilim insanlarının bilimsel alandaki çalışmalarını ve deneyimlerini paylaşarak yeni araştırma düşüncelerinin alt yapısını oluşturmak, bilimsel ve sosyal etkileşimi sağlayarak bilim insanları arasında işbirliği ve eşgüdümü geliştirmektir. Kongremizde bu amacı gerçekleştirmek için çeşitli alanlardan bilim insanlarının bir araya gelerek ortak sunum, bildiri panel gerçekleştirmeleri sağlanacaktır. Kongremizde uzaktan bağlantı yoluyla da bildiri sunma imkânı sağlanacaktır.

Kongre süresince deneyimli bilim insanlarının yeni araştırma problemlerine çözümler bulmalarını, genç araştırmacılara model oluşturmalarını, onların çalışmalarına katkı sağlamalarını hedeflemekteyiz. Böylece ülkemiz bilim alanının gelişmesine katkı sağlama düşüncesindeyiz.

Kongrede sunulan bildiriler, ISBN numarasına sahip özet e-kitabında, kongre sonrasında gönderilen tam metinler ise kongre bildiri kitabında veya kongre kitabında kitap bölümü olarak çevrimiçi yayınlanacaktır. Ayrıca seçili bazı dergilerin özel sayılarında hakem süreci sonunda yayınlanacaktır.

Siz değerli bilim insanlarını 23-25 Mart 2018 tarihleri arasında Uluslararası Bilim ve Eğitim Kongresi (UBEK) için Afyonkarahisar’da ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, sağlık ve başarılar dileriz. Saygılarımızla.

UBEK Düzenleme Kurulu

Geri