10. Multidisipliner Nöroonkoloji Sempozyumu
  
  İstanbul
  26-27.MAYIS,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   26-27.MAYIS.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Nöroonkoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Grand Hyatt Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Coremice
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://mnos2017.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Nöroonkoloji Derneği (NOD) tarafından düzenlenen 10. Multidisipliner Nöroonkoloji Sempozyumu (MNOS) 26-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Grand Hyatt Otel, İstanbul’da gerçekleşecektir.

Nöroonkoloji ile ilgilenmekte olan tüm meslektaşlarımızı bu sempozyumda aramızda görmek arzusundayız. Beyin Cerrahisi, Radyasyon Onkolojisi, Tıbbi Onkoloji, Radyoloji ve Patoloji derneklerinin bir araya gelerek oluşturduğu multidisipliner topluluk her yıl yapılan sempozyumlara giderek artan katılım ile genişlemektedir.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Sempozyumda yurt dışı ve yurt içinden katılacak konuşmacılarımızın sunumları ile Nöroonkolojide güncel konuların bir çok yönü tartışılacaktır.

Geçen sene başladığımız ve çok olumlu geri dönüşler aldığımız “Seçilmiş Sözel Bildiriler” oturumu da sempozyum programında yer alacaktır.

Sizleri bu toplantıda aramızda görmekten son derece mutlu olacağımızı bir kez daha vurgulayarak, toplantıya katılacak tüm meslektaşlarımıza destekleri için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Sempozyum Başkanları


Prof. Dr. Ufuk ABACIOĞLU


Prof. Dr. Gökhan DEMİR

Geri