1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi
 
 
  1st International Halal Tourism Congress
  Muğla / Marmaris
  7-9.NİSAN,2017
     
KATEGORİ  
Turizm
YER   Muğla / Marmaris
TARİH   7-9.NİSAN.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Angel’s Marmaris Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.halaltourismcongress.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Kıymetli Meslektaşlarımız,

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi liderliğinde 07-09 Nisan 2017 tarihleri arasında Angel’s Marmaris Otelde 1.Uluslararası Helal Turizm Kongresi tertip edilecektir. İlgili paydaşları bir araya getirecek olan kongrede helal turizmi tüm yönleri ile ele almayı hedeflemekteyiz.

Dünyada İslam ülkelerinin hızla kalkınmasına bağlı olarak ekonomik refah seviyeleri ve dolayısıyla alım güçlerinin artması turizm sektöründe Müslümanlara yönelik hususi bir pazarı ortaya çıkarmıştır. Dünya turizm pazarı yıllık %3.8 büyürken “Helal Turizm” pazarı ortalama %4.8 büyümektedir. Helal Turizm pazarı 2015 yılı itibariyle 108 milyon turist ile 145 milyar dolarlık hacme ulaşmıştır. 2020 yılında ise 180 milyon turist ile 200 milyar dolarlık hacme ulaşacağı tahmin edilmektedir.

Türkiye’nin helal turizm pazarına liderlik etmesi maksadıyla ilkini tertip etmeyi planladığımız 1.Uluslararası Helal Turizm Kongresinde siz saygıdeğer akademisyenlerimizi ve araştırmacılarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyacağız.

Saygılarımızla.

Prof. Dr. Saim ATEŞ
Kastamonu Üniversitesi
1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi Yürütme Kurulu Başkanı

Geri