4. Ulusal Çocuk Gelişimi Öğrenci Kongresi
  
  Konya
  11-13.MAYIS,2017
     
KATEGORİ  
Öğrenci Kongreleri
YER   Konya
TARİH   11-13.MAYIS.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Selçuk Üniv. Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü

ETKİNLİK MERKEZİ   Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.selcukcocukgelisimi.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım, Sevgili Öğrenciler;

Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin düzenlemiş olduğu “4. Ulusal Çocuk Gelişimi Öğrenci Kongresi”ne katılmanızdan onur duyacağız.
Tüm zamanlarda yükselen bir değer olarak çocukların gelişimi ve bu gelişimin korunması konusundaki çabalar, bizleri bir araya gelmeye teşvik etmektedir. Özellikle son beş yılda, ülkemizin güney sınırında bulunan ülkelerdeki savaş ve terörden dolayı aldığımız göç ve geleceği kararan çocuklar gündemimizdedir. Savaşların ve göçün çocuklar üzerindeki yok edici etkisi duyarlılığımızı artırmıştır. Bu kongrenin ana teması “GÖÇ ve ÇOCUK” olmakla birlikte; kongrede çocuğun gelişimi, korunması, eğitimi ve pek çok alan tartışmaya açılmıştır. Ayrıca 4. Ulusal Çocuk Gelişimi Öğrenci Kongresi, çocuklarla ilgili her türlü serbest bildiri, poster, alandaki yenilikler, araştırmalar vb. etkinlikler gibi konuları içermektedir.
Ülkemizin tüm üniversitelerinden konuyla ilgili Öğretim Elemanları ve öğrencileri 11-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında Konya’da ağırlamaktan mutluluk duyarız.


Öğrenci Temsilcisi
Hümeyra GÜNAYDIN

Kongre Başkanı
Prof. Dr. Ramazan ARI

Geri