2. Çukurova Pelvik Taban Hastalıkları Multidisipliner Yaklaşımlar Sempozyumu
  
  Adana
  31.MART-1.NİSAN,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Adana
TARİH   31.MART-1.NİSAN.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çukurova Universitesi Tıp Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Çukurova Universitesi Mithat Özsan Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Opteamist Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.pelviktaban.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

II. Çukurova Pelvik Taban Hastalıkları Multidisipliner Yaklaşımlar Sempozyumu 31 Mart - 01 Nisan 2017 tarihleri arasında Mithat Özsan Amfisi, Adana'da düzenlenecektir.

Sempozyum düzenleme kurulumuz, konunun multidisipliner olarak tartışılmasına ve güncel tanı - tedavi seçeneklerin aktarılacağına dair zengin bir bilimsel program hazırlanmasına başlamıştır. Pelvik Taban cerrahisinin yanı sıra üroloji ve jinekoloji bilim dallarının da konuyla ilintili başlık ve detaylarını konuşacağımız sempozyumda sizleri de aramızda görmeyi çok isteriz.

Pelvik anatomi, pelvik ağrı, üriner inkontinans sistemleri, anal inkontinans tedavi yöntemleri, pelvik organ prolapsusları, laparoskopik ve robotik cerrahi, onkoloji, pelvik taban hastalıklarının cinsel yaşama etkisi, sakrokolpopeksi uygulamaları, erektil disfonksiyonlar, stoma uygulamları gibi bir çok ana başlığın yanında detaylara da siz değerli meslektaşlarımız ile beraber odaklanacağız.
Adana'nın en güzel mevsiminde yapılacak olan bu toplantıya Çukurova Üniversitesi başta olmak üzere, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği, Türk Ostomi Cerrahi Derneği ve Çukurova Üroloji Derneği destek vermektedir. Çukurova Üniversitesi yanı sıra, bölgesel üniversite ve Sağlık Bakanlığı Eğitim hastanelerindeki değerli öğretim üyeleri ile birlikte tüm Türkiye'den konuşmacı olarak katılacak bilim adamları toplantımızın üst düzeyde geçmesine katkıda bulunacaklardır.

Kongremizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağımızı bir kez daha bildirmek ister, ilginize şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Sempozyum Başkanı
Prof. Dr. Cansun Demir

Branş Başkanları
Prof. Dr. Ömer Alabaz
Prof. Dr. Atilla Arıdoğan

Geri