MESTEK 2017 4. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler
  Kongresi
  
  Burdur
  11-13.MAYIS,2017
     
KATEGORİ  
Eğitim
YER   Burdur
TARİH   11-13.MAYIS.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

ETKİNLİK MERKEZİ   Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesi
Avşarhan Konferans Salonları
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://mestek.mehmetakif.edu.tr/index.html
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarım;

Sizleri 11-13 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştireceğimiz 4. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi (MESTEK 2017)’ne davet etmekten büyük mutluluk ve onur duyarım.

Yükseköğretim’in oldukça önemli bir parçası olan Meslek Yüksekokullarımızın Yükseköğretimdeki önemini, güncel dönemde değişen ve değişmesi gereken rolünü, sorunlarını ve somut çözüm önerilerini tartışmak, farklı bakış açılarından bölüm ve programlar hakkında özellikli konulardaki bilimsel gelişmeleri aktarmak ve akademik işbirliği düzlemi oluşturmak amacıyla bu kongreyi çok önemsiyoruz.

MESTEK 2017’de tüm bölümlerimiz ile alakalı özellikli çalışmaların yanında, özellikle Meslek Yüksekokullarının geleceğini, sistemin değişim/dönüşüm gerekliliğini ve bu konu ile alakalı önerileri önemli bir tema olarak işlemek istiyoruz. Sizleri Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde geleceğimizi şekillendirebilecek bilimsel çalışmalar ve öneriler ile Burdur’umuzda buluşmaya bekliyor, hepinize saygılarımızı sunuyor, selamlarımızı iletiyoruz.


Doç. Dr. Hüseyin DALĞAR
MAKÜ Meslek Yüksekokulları Koordinatörü

Geri