Gençlerle 360 Derece 4. Uluslararası Öğrenci Kongresi
 
 
  4th International Student Congress
  Manisa
  4-5.NİSAN,2017
     
KATEGORİ  
Öğrenci Kongreleri
YER   Manisa
TARİH   4-5.NİSAN.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fak.

ETKİNLİK MERKEZİ   Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel
Kültür Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://genclerle360.cbu.edu.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen Gençlerle 360 Derece Ulusal Öğrenci Kongresi iki yıldır uluslararası ölçekte düzenleniyor.

İlki 2014 yılında “Kriz, İstihdam ve Türkiye”, ikincisi 2015 Yılında “Kamusal Mali Politikalar” ve üçüncüsü “Küresel Rekabet Ortamında Girişimcilik, İnovasyon ve Stratejik İşbirlikler” ana temalarıyla düzenlenen Gençlerle 360 Derece Ulusal Öğrenci Kongresi bu yıl “Ekonomi, Siyaset ve Toplum: Değişen Fırsatlar ve Tehditler” ana teması ile 4-5 Nisan 2017 tarihlerinde Manisa’da düzenlenecektir. Türkiye’deki ve dünyadaki çeşitli üniversitelerde öğrenim görmekte olan vizyon sahibi gençler “Gençlerle 360 Derece IV. Uluslararası Öğrenci Kongresi”nde bir araya gelerek iktisadi ve idari bilimler alanındaki çeşitli konuları değerlendirileceklerdir. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen öğrenciler yeni bağlantılar kurma, daha geniş vizyonlar kazanma, bilimsel araştırmalar ışığında sorunlara çözüm odaklı yaklaşarak inovatif fikirler geliştirme ve ortaya çıkardıkları çalışmalarını rahatlıkla ifade edebilme fırsatını yakalayacaklardır.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak öğrencilerin, iktisadi ve idari bilimler alanındaki konularda farkındalıklarını artırarak, ulusal ve küresel toplumun her alanına etkisi olan ekonomik, siyasal ve kültürel faaliyet ve sorunlara karşı, çözüm odaklı ve bilimsel bir yaklaşım ile katma değer yaratılması ve nihai fayda elde edilmesine yardımcı olma gayretindeyiz. Bu nedenle fakültemiz bünyesinde Öğrenci Kongresi düzenleyerek ve bunu geleneksel bir hale getirerek bu amacımıza ulaşmaya bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Düzenlediğimiz ve düzenleyeceğimiz öğrenci kongreleriyle İktisadi ve idari bilimler alanında eğitim gören ve henüz mesleki hayata atılmamış genç arkadaşlarımızın, dinamizm ve kendine özgü bakışı ile bilimsel tutku ve heyecanı birleştirip, mesleki alanlarında, kendine güvenen, bilim yolunda aktifleşen, üretken bireylere dönüşümüne öncülük etmeyi umut ediyoruz.

Geri