Uluslararası Katılımlı 23. Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi
  
  Antalya / Lara
  19-21.MAYIS,2017
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   Antalya / Lara
TARİH   19-21.MAYIS.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Elektron Mikroskopi Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Kervansaray Lara Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Figür Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.emk2017.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Elektron Mikroskopi Derneği tarafından, 19-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya, Kervansaray Lara Oteli’nde düzenlenecek olan Uluslararası Katılımlı 23. Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi'ne sizleri davet etmekten dolayı büyük mutluluk duymaktayız.

Çok değerli katılımlarınızla, Yaşam Bilimleri ile Malzeme ve Fen Bilimleri alanlarında mikroskopi çalışmalarındaki son gelişmeleri kapsayan disiplinlerarası zengin bir bilimsel programın gerçekleşeceği bu kongrede mikroskopi firmalarının katılacakları bir sergi de kongre esnasında ziyaretlerinize açık olacaktır.

Aynı kongre merkezinde düzenlenecek olan ‘’15th International Congress of Histochemistry and Cytochemistry-ICHC 2017’’ Kongresi ile paralel tarihlerde (18-21 Mayıs 2017) gerçekleşecek olmasından dolayı EMK 2017 kongresinde Yaşam Bilimleri Bilimsel Programı’na sadece “kısa sözlü bildiriler ve poster bildirileri”’ kabul edilecektir. EMK 2017 Malzeme ve Fen Bilimleri Bilimsel Programında ise “davetli bildiriler, sözlü ve poster bildirileri”yer alacaktır.

Kongremizde, Yaşam Bilimleri ve Malzeme ve Fen Bilimleri alanlarında altıncı kez verilecek olan Prof. Dr. Türkan Erbengi Araştırma Ödülü’nün yanı sıra, En İyi Poster Ödülü ve En İyi Mikroyapı Ödülü de verilecektir.

Daha önce Eylül 1995 ve Ekim 2011 tarihlerinde kongrelerimize ev sahipliği yapan Antalya’da, üçüncü kez sizlerle güzel bir sosyal ortam da ve etkin kongre oturumları ile birlikte olmayı hedefliyor, ilkbaharın ılık atmosferinin elverdiği ölçüde deniz ve güneşten de faydalanmanızı diliyoruz.

Yumuşak biyolojik malzemelerden en sert elmas malzemesine kadar her alandaki, ışık mikroskobu çalışmalarından atomik mertebede görüntü ve kimyasal analiz çalışmalarına kadar tüm mikroskopi çalışmalarına açık olan kongremizin, ülkemizdeki mikroskopi bilimine katkı sağlayacak bir bilimsel toplantı olmasının yanı sıra dostluklar kazandırmada ve pekiştirmede katkısı olması dileği ile sizleri 23. Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi'ne katkı vermeye ve katılıma davet ediyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Uluslararası Katılımlı 23. Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi (EMK2017)
Düzenleme Kurulu adına,

SERVET TURAN
EMK 2017 KONGRE BAŞKANI

Geri