39. Pediatri Günleri ve 18. Pediatri Hemşireliği Günleri
  
  İstanbul
  2-5.NİSAN,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   2-5.NİSAN.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD

ETKİNLİK MERKEZİ   Wyndham Grand Levent Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Eventa Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.pediatrigunleri2017.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,


39. Pediatri Günleri ve 18. Pediatri Hemşireliği Günleri’nin 2-5 Nisan 2017 tarihleri arasında Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de düzenleneceğini duyurmak ve sizleri davet etmekten büyük mutluluk duymaktayız.

Kongremizde bu yıl da zengin bir programla pediatrinin en güncel konularının multidisipliner yaklaşımla tartışılmasını planlanlıyoruz. Her yıl artan sayıda çocuk hekiminin katıldığı, hem deneyimli hem de genç hekimlerin yoğun ilgi gösterdiği otuz sekiz kongreyi geride bırakmanın mutluluğu ve heyecanı ile aldığımız öneriler doğrultusunda ilginizi çekeceğini düşündüğümüz bir program hazırladık. Bilgi artış hızına yetişmenin çok güçleştiği, bilgi kirliliğinin ciddi sorun olmaya başladığı günümüzde kongremizin amacı konunun deneyimli uzmanlarının görüşleriyle güncel bilgilerimizi tazelemektir.

Kongre programı konferanslar, paneller, interaktif toplantılar, vaka tartışmaları, kısa gezintiler gibi çeşitli sunu biçimleriyle zenginleştirilmiştir. İlk gün kurslar, sonraki üç gün ise kongre programına ayrılmıştır. Sözlü bildirilere ve posterlere de yer verilecek olan kongremizin son gününde ayrıca 18. Pediatri Hemşireliği Günleri programı yer alacaktır.

Pediatri Günleri’mizde kurs programları istekler doğrultusunda güncellenerek bu yıl “Kalıtsal Metabolik Hastalıklar: Vakalarla İnteraktif Kurs”, çocuk hekiminin güncel uygulamalarda pratik becerisini artırmaya yönelik “Pediatride Tanı ve Tedavi Girişimleri: Uygulamalı Kurs”, günümüzde her çocuk hekiminin gereksinimi olacak “Çocuk İstismarı Kursu”, “Riskli Yenidoğanlarda Pediatristin Rolü: Yoğun Bakım Öncesi ve Taburculuk Sonrası İzlem Kursu” ve “Çocuk Nörolojisi Kursu” gibi farklı konularda kurslar düzenlenmiştir.

Kongremiz çocuk sağlığı ve hastalıkları ile ilgilenen herkesin bilgi ve beceri açısından çok yararlanacağı, bilimsel standardı yüksek, bunların yanısıra katılımcıların samimi bir ortamda meslektaşları ve dostları ile yeniden karşılaşma olanağı bulacağı geleneksel bir toplantı olma amacını sürdürmektedir. Katkılarınızla değerlenecek kongremize sizleri bekliyoruz.

Geçmişten Geleceğe Hep Birlikte El Ele diyoruz.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Mübeccel Demirkol
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı

Kongre Düzenleme Kurulu adına

Geri