37. TOD Türk Oftalmoloji Derneği Nisan Kursu
  
  Ankara
  7-9.NİSAN,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara
TARİH   7-9.NİSAN.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Oftalmoloji Derneği Ankara Şubesi

ETKİNLİK MERKEZİ   ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Flap Tour
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://todnet.org/NisanKursu2017/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Türk Oftalmoloji Derneği Ankara Şubesi’nin düzenleyeceği 37. TOD Nisan Kursu’na sizleri davet etmekten onur duyuyoruz. TOD Ulusal Kongresi’nden sonra en fazla katılımlı toplantımız olan bu kursta, her yıl oftalmolojinin temel konuları tüm yönleriyle detaylı bir şekilde anlatılmaktadır. Bu sene ‘Nisan Kursu’muzun konusu “ŞAŞILIK” olup, 7-9 Nisan 2017 tarihlerinde Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’’nda, aramızdan genç yaşta ayrılan ‘Op. Dr. Fatma Kaya Önen’ anısına yapılacaktır.

Kursumuzda, ‘ŞAŞILIK’ konusunda geleneksel ve güncel tüm bilgiler, tanı ve tedavi yaklaşımları, konusunda deneyimli ve uzman meslektaşlarımız tarafından sizlere sunulacaktır. Zengin içerikli programımız, umut ediyoruz ki bu konuya ilgi duyan tüm meslektaşlarımıza anlamlı katkı sağlayacaktır.

Kursumuzun ilk günü, geçen yıl olduğu gibi, hep birlikte Anıtkabir’i ziyaret edip Ata’mızın huzuruna çıkacağız.

Bu yıl ilk kez düzenleyeceğimiz ve geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz ‘Asistan Sınavı’ nın konusu, Nisan Kursu’muzun konusu olan ‘Şaşılık’ olup, sınav kursun son günü gerçekleştirilecek ve dereceye giren ilk 3 kişiye ödüller verilecektir.

Kursumuzun düzenlenmesinde ve bilimsel programının oluşmasında özveriyle çalışan TOD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu’ndaki çok değerli çalışma arkadaşlarıma, davetimizi kabul ederek bizi onurlandıran tüm bilim insanlarına, mükemmel organizasyon için sponsorlukları ile olanak sağlayan tüm firmalara içtenlikle teşekkür ederim.

Tüm meslektaşlarımızı 7-9 Nisan 2017 tarihleri arasında Ankara’ya davet ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Prof. Dr. Gürsel Yılmaz
TOD Ankara Şubesi Başkanı
TOD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Adına

Geri